Vítame nových členov našej rodiny! Ondra Bauer a Terka Čermáková alebo OBA Creators

Novinky, Sponzoring

5. februára 2020 | 0 komentárov

Mnozí z vás Ondru Bauera a Terku Čermákovú poznajú z českej snowboardovej scény, kde sú už niekoľko rokov ako doma. Tým čo nevedia, sa ich pokúsime v skratke predstaviť.

Ondra s Terkou sú skrátka ľudia za každú srandu a ich skúsenosti hovoria za všetko. Od súťaženia, nakrúcania videí, fotenia, backcountry skúseností až po vlastnú kreatívnu tvorbu. Práve preto sme sa pri zvažovaní spolupráce nerozhodovali dlho, pretože pokiaľ má zmysel niekoho podporovať, sú to práve oni.

Pred niekoľkými dňami si vyzdvihli nové hračky od Arbor Snowboards a hneď ich vyrazili na kopec otestovať, odkiaľ privezli aj toto skvelé video.

Snowboarding je pre Ondru a Terku tou najlepšou relaxáciou a zároveň aj skvelou inšpiráciou.

Vďaka snowboardingu sa stretli, vďaka snowboardingu začali nakrúcať aj fotiť, a to všetko spoločne s tvorbou dizajnu a architektúry vytvárajú pod svojou značkou OBA Creators.

Na práci na voľnej nohe je nejlepšia... voľná noha... Keď napadne, miznú od počítača smerom do hôr.

Ideálne kombinovať split, prašan, park... Baví ich to všetko, baví ich snowboarding.

V lete sa rozhodne nenudia a keď je voľná chvíľka, radi sa zvezú aj na skejte vo vlastnej minirampe.

Nedávno sa na kopci vo Vítkách stretol Ondra aj s ďalšími členmi našej snowboardovej rodiny - Porkert Bros. Tak sleduj ako si užili spoločnú session.


Toľko predstavovanie OBA Creators, Terky a Ondra. Určite vám toho postupom času budeme z ich tvorby a lásky k snowboardingu ukazovať viac.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk