×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 1. mája 10–17 h | 8. mája ZATVORENÉ

The Shiloh - dizajnová spolupráca Arbor s Aaronom Draplinom

Novinky

4. februára 2020 | 0 komentárov

Arbor už tradične boduje svojimi snowboardovými dizajnmi. V tohtoročnej kolekcii nájdete aj dosku s vintage rukopisom známeho amerického dizajnéra Draplina.

Dizajnéra Aarona Jamesa Draplina vždy inšpirovala krása vo svete, ktorý ho obklopuje. Inšpiráciu našiel v hrubých líniách vyrytých v snehu a touto estetikou, ktorá má jednoznačne korene v snowboardovej kultúre, oživil aj Arbor dosky tohtoročnej sezóny. Jednoduchosť a elegancia odvážnych línií a žiarivých farieb. Kombinácia, ktorú dokáže vytvoriť iba Draplin. Tohtoročným plátnom pre tvorbu tohto skvelého umelca sa stala doska Arbor Shiloh

Snowboardy Shiloh nájdete v našej ponuke v oboch prehnutiach: Camber a Rocker

Sofistikovaná jednoduchosť dizajnu

Pre Arbor je Draplin veľkým zdrojom inšpirácie a umeleckého vhľadu do dizajnovania ich produktov. Aaron Draplin je svetoznámy americký dizajnér, ktorého prácu – hoci možno len podvedome – pozná snáď každý z nás. Vytvára totiž grafické návrhy pre také firmy, ako je napríklad Nike, Burton či Nixon.

Tvorbu Aarona rozpoznáte veľmi jednoducho, a to vďaka jeho výraznému vintage štýlu, ktorý on sám považuje za perfektnú kombináciu funkcie a sofistikovanej jednoduchosti. Celé roky sme boli svedkami jeho prínosu do sveta snowboardingu cez nezameniteľné dizajny a vplyv, ktorý má spoločnosť Draplin Design Co. na svet grafického dizajnu.

V tomto krátkom videu hovorí Draplin o tvorivej slobode, nadčasovom dizajne, osobnej inšpirácii, skateboardingu, dreve a získaných poznatkoch zo sveta dizajnu.

Aaron spolupracoval so značkou Arbor aj na dizajnoch longboardov z kolekcie Artist Collection:

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk