Report: SNOWBOARD ZEZULA CHRISTMAS PARTY

12. decembra 2019 | 0 komentárov

6.12. sa v rámci SNOWBOARD ZEZULA Christmas Party 2019 rozvibrovali litosférické dosky brnenskej Flédy. A vďaka tomu budeme zasa nejakú dobu spokojene žiť. Bola to šialená jazda a skvelý štart tohtoročnej zimnej sezóny. Dúfame, že ste si to užili rovnako ako my. Vďaka, rodina!

Piatková Fléda sa premenila v jednu veľkú snowboardovú párty. Zišla sa komunita srdciarov, udiali sa stretávky starých známych, nostalgické spomínanie pri pivku, friendly nálada a úsmevy od ucha k uchu. Skrátka pohodová atmoška tu nechýbala, a to je to, prečo nás nikdy neomrzí takú akciu aspoň raz za rok zopakovať.

Párty začala projekciou videí, ktorú odštartovala nová snímka od Ambition Snowskates, Encore. Nasledovali SNOWBOARD ZEZULA Team riders edits v podobe Season Edit Samuela Jaroša a Porkert Bros Saalbach Night Session. Nechýbal ani najnovší streetový počin od Arbor Snowboards, Folklore. Posledným a hlavným filmom projekcie bolo nadčasové full length video Nitro Snowboards OFFLINE!

Nasledovala snowboardová tombola o ktorú je každoročne veľký záujem. Kto by tiež nechcel Horsefeathers bundu, ktorá je pro modelom jedného z najlepších snowboardistov planéty, Tylera Chorltona. Snowboard Arbor, Gravity, alebo viazanie Flow a Nitro. Bezpečnostné prvky v podobe prilieb od Oakley, Quiksilver a Roxy, ktoré boli cestou domov skutočne na nezaplatenie. Zahriala aj bunda Nugget spolu s množstvom nákrčníkov a ponožiek Stance. Kecky ste mohli s kľudným srdcom zodrať na parkete, pretože na vás čakala hromada nových od Vans a DC.

Hlavným klenotom večera bol snowboard Nidecker Liberty, ktorý je jediný v ČR a zároveň vyhlásený ako dlhodobo najvydarenejší dizajn snowboardu - VERY LIMITED!

No a keď sa minul čas na nostalgické žvásty, nasávanie snowboardovej atmosféry a zbieranie darčekov, šlo sa na parket! Od polnoci totiž začali už tradične zbesilo taviť gramáče legendy brnenského DJingu so svojou show. Kto? QUESTABLISTS CREW! Kto? DJ Mehdi a DJ Five!

Tých potom svojou energickou show plnou moderného mixu raggae, latiny a hiphopu vystriedal United Flavour Soundsystem & Ucee. Tancovalo sa divoko!

No a celú túto divočinu zavŕšila dalšia brnenská legenda na malom stagei DJ Javas svojim nabitým Tech-house mixom.

Čo sa dialo potom vedia už len duchaprítomní...

Veľká vďaka patrí našim sponzorom, ktorými boli Gravity snowboards, Arbor snowboards, Nidecker Snowboards, Horsefeathers, DC, Vans, Nitro snowboards, Oakley, Quiksilver, Roxy a Nugget!

Ešte raz vďaka všetkým, vidíme sa na kopci!

Fotogaléria od Radeka Mauera:

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk