Ambition Snowskates 2020 a ich film ENCORE

Novinky

5. novembra 2019 | 0 komentárov

Pokiaľ ti hometown v zime náhodou zapadne snehom, tu máš inšpiráciu ako to využiť, skrátka vymeň skejt za snowskejt! Ambition Snowskates a ich najnovšie full length video ENCORE »

Encore movie

Ešte raz, ENCORE je teda tohtoročný zbrusu nový film značky Ambition venovaný krásam snowskatingu. V tomto sedemnásťminútovom shote nájdeš úplne všetko – skvelé triky, ešte lepších riderov, ale tiež faily, ktoré sa môžu stať úplne každému, a to aj tomu najskúsenejšiemu profíkovi. Toto video ťa zaručene motivuje k lepším výkonom!

Nová kolekcia 2020

Okrem nadupaného Encore movie, chlapci a dievčatá v Ambition tiež tvrdo makali na novej kolekcii snowskatov 2020, aby si mohol už s prvým tohtoročným snehom vyraziť do ulíc. Mrkni na tie diabolské dosky:

Ambition je skrátka žijúcim kultom

Kanadská značka Ambition vznikla v roku 2004. Od tej doby je jej záväzkom starostlivá ručná výroba dosiek, ktoré udávajú trendy vo svete snowskatingu. V spolupráci s profesionálnymi jazdcami vyvíja už niekoľko rokov pokrokové riešenia a inovácie, ktorými sa snaží priviesť dosky k dokonalosti a posúvať tak hranice tohto neobyčajného športu.

Svoju vášeň zdieľajú s nadšencami po celom svete. Od organizácie eventov až po podporu najlepších svetových jazdcov a celej komunity. „Pre snowskejťákov od snowskejťákov“, také je hlavné motto, ktoré sa Ambition darí držať. Vďaka prístupu a podpore komunity sa značka stala v tomto odvetví kultom, ktorý niekto prekoná len ťažko. Svojej komunite sa značka snaží priblížiť aj vydávaním videí s najznámejšími jazdcami.

Fotky: ambitionsnowskates.com

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk