×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

SNOWBOARD ZEZULA Winter Opening

Organizované akcie, Predajňa

4. novembra 2019 | 0 komentárov

To by nebolo poriadne zahájenie zimnej sezóny bez nášho SNOWBOARD ZEZULA Winter Openingu. Pripomeň si tento event v našom reporte hneď teraz »

Obchod bol na otváračke 30. októbra priam narvaný na prasknutie! A niet divu, náš Winter Opening je v týchto končinách tak trochu legendárnou záležitosťou, ktorú je potrebné zažiť. Pokiaľ si ale nemal to šťastie, aspoň si prečítaj tento krátky report a skús si to prinajmenšom predstaviť. Máš motiváciu prísť ďalší rok tiež!

Včelí úľ by bol asi najvernejším prirovnaním k nášmu stredajšiemu shopu. Všade sa to hemžilo ľuďmi s pivkom či kávou v ruke, ktorí si toto poobedie prišli užiť. Pre tých najmladších sme pripravili BURTON RIGLET PARK, teda mini snowboardové stredisko. A už teraz je nám jasné, že mladá nádejná snowboardová krv prichádza. No, čakajú nás doslova zlaté časy!

Vekovo neobmezená potom bola výzva pre všetky vekové kategórie vo forme namaľovania si vlastného nákrčníka v kútiku GRAVITY ART OF NECKIES. Stačilo zapojiť pravú mozgovú hemisféru, položiť sa do rytmu hudby DJ Mehdiho a ísť si na svojej vlastnej vlne kreativity.

Tí, ktorí zo seba vydali svoju umeleckú dušu, si mohli trochu odpočinúť a načerpať nové informácie pasívnou formou na výstave k 30 rokom existencie českej značky Horsefeathers. Takže od teraz už vieš, že Plzeň Čechom dala nielen dobré pivo, ale aj skvelú snowboardovú značku. 

A pokiaľ si mal nutkanie na niečo pod zub, prišiel ti vhod HORSEFEATHERS BIRTHDAY CAKE DIVE. Súťažiaci medzi sebou bojovali o to, kto z nich sa prehryzie tortou najskôr a uloví si okrem sladkého dezertu aj poriadnu výhru.

Čo ale nenechalo žiadneho návštevníka na pokoji, bol veľký žiariaci kváder ľadu na kôpke snehu pred predajňou. Všetci horeli nedočkavosťou, čo sa za touto exhibíciou skrýva. Išlo o dalšiu súťaž, a to konkrétne ICY ARBOR, alebo aj presekaj sa k novému modelu viazania Arbor a odnes si ho domov. Bolo to desivo napínavé, ale nakoniec sa to podarilo a človek zvíťazil nad kusom ľadu. 

Po mrazivom konteste bolo namieste sa trochu rozohriať. A ako inak, než dalšou súťažou? Vyhlásili sme neľútostný súboj KING OF SCREWDRIVER v najrýchlejšom primontovaní viazania k snowboardu.

A keď už sme pri tých snowboardoch, tak čerešničkou na torte bola návšteva zakladateľa a spolumajiteľa značky Nitro, Tommyho Delago. Priletel k nám až z Ameriky pri píležitosti 30 rokov od založenia značky (áno, behom jedného roka vznikli dva skvelé snowboardové brandy!). Pri príležitosti osláv značka vyrobila devätnásť limitovaných snowboardov pre svojich devätnásť najväčších predajcov Nitra po celom svete. Tommy sa teda vydal na cestu, aby osobne tieto snowboardy predajcom predal. A my, SNOWBOARD ZEZULA, sa môžeme pýšiť jedným z týchto niekoľkých výnimočných snowboardov.

Čo si budeme navrávať, táto popoludňajšia akcia sa pretiahla až do neskorých nočných hodín, čo samo o sebe dokazuje, aké skvelé to bolo.

Nezabudni, že pre teba chystáme ešte aj video z celého eventu, tak si ho nenechaj ujsť!

fotografie: Radek Mauer

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie, Predajňa

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk