×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Nová kolekcia GRAVITY SNOWBOARDS

Novinky, Predajňa

23. októbra 2019 | 0 komentárov

Urob si Vianoce už v októbri! Nové Gravity snowboardy a komplety z kolekcie 19/20 sú totiž konečne available. Otvor článok a pusti sa do objavovania všetkých skvelých noviniek ♥

Urob maximum pre to, aby táto sezóna bola tá najlepšia. Namiesto snívania o veľkej snehovej nádielke a dokonalých snowboardových podmienkach si to poisti kvalitnou výbavou. V Gravity sa tento rok sakramentsky posnažili a v predaji sú konečne ich snowboardy, snowboardové komplety, viazanie a topánky. Zameraj sa predovšetkým na novinky Apollo a Empatic Junior.

Pokiaľ sám vieš, že snowboardingu rozumieš ako koza petržlenu, netráp sa so složitým zostavovaním si kompletu snowboard+topánky+viazanie. Túto fušku už sme zmákli za teba a dokonca ti na hotové komplety (či už s topánkami, alebo bez) prilepili skvelú cenu. Takú, že lepšiu už svet nevidel! Na cesty si tú svoju výbavu zbaľ do pevného obalu, ktorý máme za bezkonkurenčnú prajs.

Ale ak radšej než hotový komplet vyberáš všetko zvlášť a snowboard už máš, ostávajú ti ešte topánky a viazanie. U topánok vyberaj medzi rýchlo-zaväzovaním Atop a Fast lace, alebo obyčajnými šnúrkami. Ale ak si na vážkach, poradíme ti v článku „Ako si vybrať snowboardové topánky“. Nakoniec prichádza viazko, ale po prečítaní nášho návodu to pre teba bude úplná hračka...

Pod ruku ti tiež pri pravidelnom servise príde vhod aj žehlička na vosk s kofixovými tyčinkami a náradie. Po celodennom jazdení v mokrom snehu uvítaš zasa sušič topánok. V rade na vlek ti nebude kĺzať zadná noha z dosky, pokiaľ na nej máš nalepený fajnový grip. A keď budeš jazdiť celú sezónu ako drak, objednávaj u nás v pohode aj náhradné šnúrky alebo vložky do topánok.

Ak pozeráš trochu na materiál, kvalitné spracovanie a udržateľnosť svojho oblečenia, tak by si mal prejsť ponuku Gravity aj v oddelení oblečenia. Česká značka, ktorá svoje kúsky kompletne dizajnuje doma. Mikiny, nákrčníky, čapice, šiltovky – na svahu aj na bare ako pán!

 

 

Ďalšie články z kategórie Novinky, Predajňa

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk