×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

SNOWBOARD ZEZULA ťa pozýva na Winter opening 2019!

10. októbra 2019 | 0 komentárov

Po roku je to tu zas! Sklady zimných zásob praskajú vo švíkoch a ramienka na predajni sa prehýbajú pod váhou oblečenia. Preto neváhaj a doraz už v stredu 30. októbra na Winter opening, ktorý bude nielen (!) o nakupovaní »

Si zvyknutý chodiť spať so sliepkami? Tak už teraz si môžeš prehodiť všetky svoje plány na stredajší večer 30. októbra a nočnú košeľu schovaj niekam hlboko do skrine. Celé popoludnie a večer sa totiž bude predajňa SNOWBOARD ZEZULA niesť na vlne zimnej otváračky. Hovoríš, že to budú všade len samé handry? Ani omylom, táto akcia má v sebe niečo viac. Čítaj a teš sa.

Hneď popoludní čaká na všetkých malých snowboardových riderov s aspoň jedným mliečnym zubom Burton Riglet Park. Tu si môžu vyskúšať ako svoju prvú jazdu, tak kľudne i nejaký ten pop. Kreatívne duše sa asi zrejme nebudú môcť dočkať večera, pretože na nich bude čakať kútik Gravity Art of Neckies. Ak si pod týmto názvom nevieš nič predstaviť, tak si s tým nelám hlavu, jednoducho si budeš môcť pokresliť vlastný nákrčník Gravity Snowboards. Na horách ho potom akoby si našiel a všetci budú valiť oči z toho bombastik dizajnu.

Milovníci súťaží a snowboardov sa nájdu hlavne v Icy Arbor: rozmraz si nové viazanie od Arbor Snowboards a domov už neodídeš naprázdno. Ak si zručný/á, výzva King of Screwdriver potom bude tvojou parketou. Súboj medzi najrýchlejšími zmontovačmi snowboardu bude tak neľútostný, že budú triesky lietať. No a pre vydýchnutie ťa mimo iného čaká i výstava k tridsaťročnému výročiu existencie značky Horsefeathers. Vráť sa späť do 89. roku a zisti, aké boli jej úplné začiatky. Samozrejme nesmie chýbať ani trocha toho ľahšieho hazardu, takže sa priprav na Wheel of Fortune, teda koleso šťastia, v ktorom si raz-dva vytočíš nejakú tú vecičku do zimnej výbavy.

Zatiaľ o handrách ani vidu, ani slychu? Na každého návštevníka čakajú špeciálne akčné ponuky platné len v deň Winter openingu – a že sa fakticky máš na čo tešiť ty aj tvoja peňaženka. Do rytmu nákupov ti bude naviac hrať chytľavý beat našich DJ's, do ruky dáš pivko – no úplný chill to bude. Zapisuj do tajmtejblov 30. október a o štvrtej popoludní buď tu na Palackého třídě 170 v Brne!

Minuloročný Grand opening bol jazda!

Zaspomínaj na minuloročný Grand opening druhého poschodia SNOWBOARD ZEZULA predajne a pripomeň si tu mega jazdu!

↓ Trebárs sa v galérii z minulého roka nájdeš. My ale budeme mať omnoho väčšiu radosť, keď dorazíš i tento rok a dáme foto spoločne ↓

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk