Arbor Folklore. Nové nadupané video Arbor tímu

Novinky

20. septembra 2019 | 0 komentárov

Zima už klope na dvere a nie je to cítiť len zo studeného vzduchu a klesajúcich teplôt. Hlási sa hlavne novým videom, v ktorom jazdci tímu Arbor Snowboards predvádzajú neskutočné výkony. Poďte sa s nami mrknúť na ich neuveriteľné skills a poodhaliť novú kolekciu snowboardov!

Tiež už sa nemôžete dočkat poriadnej zimy a toho, ako sa konečne znovu preženiete zjazdovkou, presvištíte pomezi stromy v backcountry alebo až budete posúvať svoje hranice v snowparku? Nebojte, všetko už sa blíži!

Zatiaľ si s nami aspoň môžete omrknúť nový krátky film tímu Arbor Snowboards, v ktorom si hlavnú rolu strihol Mike Liddle, Jed Sky, Tony Wagner, Andy James, Erik Leon a samozrejme Frank April.

Ak už hltáte tú neuveriteľnú nálož streetového jazdenia, možno spoznávate ulice kanadského mesta Quebec, ktoré je domovom Franka Aprila. A tak keď tento rok koncom marca bolo mesto plné snehu, začal Frank obvolávať kamošov z tímu a povedal im, že skrátka s týmto musí niečo urobiť. Pár zmeškaných hovorov, pár správ, pár prijatých hovorov a facetimov a všetci chlapci z tímu boli dohodnutí a sedeli v lietadlách do Quebecu.

Ani nie o tri dni neskôr už boli všetci na mieste a pripravovali tu najväčšiu búrku streetového jazdenia, ktoré Quebec kedy zažil.

Partia jazdcov z tímu Arbor totiž nie je len banda športovcov, ktorú niekto poskladal dokopy a donútil spolupracovať. Ako o sebe sami hovoria, zdieľajú zážitky, požičiavajú si snowboardy, užívajú si spoločné jedlá a v neposlednom rade zdieľajú hlavne prístup a vášeň k snowboardingu.

Skrátka keď si zavolajú, žiadna cesta nie je veľmi dlhá, aby ich vášeň pre snowboarding zastavila. Idú omnoho ďalej, jazdci z Arboru nie sú len klasický tím, ale rodina. A o tom to celé je. To je Arbor Folklore.

Pokiaľ už sa vážne nemôžete dočkať, môžete u nás kúpiť snowboardy Arbor z kolekcie 2018/2019 s 30 % zľavou!

A na ochutnávku z novej, nadupanej kolekcie, ktorú očakávame čoskoro, sa môžete pozrieť na obrázkoch nižšie.

Arbor Relapse

Arbor Swoon Camber

Arbor Westmark Frank April

 

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk