Vans AVE Pro. Nové signature tenisky pre tých najnáročnejších

Novinky

21. augusta 2019 | 0 komentárov

V spolupráci s jedným zo svojich tímových riderov predstavil Vans další signature model tenisiek, ktoré sú pripravené na každú skejtovačku. Model AVE Pro.

Vans AVE Pro. Nové tenisky od značky Vans, ktoré sa s prívlastkom dobré skrátka neuspokoja. Nie sú totiž len dobré, ale boli navrhnuté tak, aby predčili všetky očakávánia a dopriali vám ten najlepší zážitok zo skejtovania. Poďme si ich trochu predstaviť.

Ide o nový signature model, ktorý rozšíri rady našliapnutého line-upu Vans. Na týchto teniskách spolu s Vans spolupracoval jeden z ich jazdcov, Anthony Van Engelen, známy jako AVE.

Pokiaľ ide o Anthonyho, uspokojí sa len s tým najlepším. V tomto duchu sa tiež niesol celý vývoj týchto tenisiek. Svoje meno bol ochotný prepožičať jedine nekompromisnej, technicky najvyspelejšej skatovej topánke. Vans preto skombinoval zosilnený DURACAP™ zvršok, RapidWeld™ bezšvovú konštrukciu a komfortnú vložku LuxLiner™ pre optimálny fit na nohe a tiež odolnosť. To všetko položené na základe novej konštrukcie podrážky UltimateWaffle™, aby tak vznikla najlepšia skejtová obuv.

Anthony Van Engelen

Anthony je rodák zo San Diega, ktorý strávil šesť mesiacov zo svojich puberťáckych rokov v Rusku, bez skateboardu. Podľa jeho slov si vďaka tejto skúsenosti začal skateboarding vážiť omnoho viac a keď sa vracal späť do USA, mal v hlave jediný cieľ - stať sa PRO skejťákom. Behom štyroch rokov sa mu to podarilo a dnes je jednou z cenených osobností amerického skateboardingu.

Nech už skateboarding prechádzal akoukoľvek érou a vývojom, Anthony sa vždy držal svojho prirodzeného a surovejšieho štýlu. Hovorí sa o ňom, že je ako býk, ktorý sa rúti cez všetko, čo mu stojí v ceste.

Pre Vans začal jazdiť v roku 2005 a v roku 2009 bol ocenený cenou Transworld SKATEboarding za Najlepšiu účast vďaka videu Mind Field. Dnes spolu so značkou Vans predstavujú topánky, ktoré s Anthonym zdieľajú charakteristické vlastnosti. Rovnako ako Anthony majú prirodzený a surovejší štýl. Naviac majú moderné vychytávky, ktoré poskytujú skvelý boardfeel a istotu pri jazdení.

Oba farebné varianty skate topánok Vans AVE Pro nájdete tu.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk