Party hard

Trendy

17. júla 2019 | 0 komentárov

Nerieš zbytočne, čo si na seba každý deň obliecť, aby si vyzeral k svetu. V lete je to samá párty, oslava alebo fesťák, preto svoju pozornosť radšej zameraj na niečo dôležitejšie a túto starosť nechaj na nás!

Flipuj jak šrác

Hádzať bomby môžeš ako do bazéna, tak aj na tanečnom parkete. Ak ťa múza módy pravidelne nekope, u nás je varená pečená. Volcom, Quiksilver a DC sa hodia na prázdninové ničnerobenie s fellaz pri vode a večer si zatrsaj na párty s nejakou dzivou čajočkou!

 

Lepšie zhorieť, než vyhasnúť

Do davu na poriadne pogo jedine v kombe srdcovej dvojky Cult of the Road a VansStance ti rozpumpujú žily dávkou poriadneho trash metalu, telo sa ti samo rozvlní po jednom statočnom glgu borky z ploskačky od Arbor a až ráno upadneš na ceste do stanu do nečakanej kómy, káro od Burton ťa na tej tvrdej zemi zmrznúť rozhodne nenechá!

 

#Sizabil

Balíš kufre na hip hop camp? Starý, toto kombo je pre teba! Snapback New Era, gangsta fuskakle Stance, do blata svietivá šušťačka od Maxa Habanca a na ruku poriadny gold za päťstotisíc euro... a až si konečne vystojíš rad na podpis cédečka od Rytmusa, tak aj ten ti uznanlivo dá za pravdu, že s týmto kombom si zabil!

 

...a všetky tieto handry teraz kúpiš so zľavou!

Nie, to si vážne nerobíme srandu - všetky tieto kúsky teraz môžeš mať v letných zľavách s dvadsiatkou a Volcom v rámci týždennej akcie dokonca s tridsiatkou!

Ďalšie články z kategórie Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk