Párty outfity

Trendy

17. júla 2019 | 0 komentárov

V lete je to samá párty, oslava alebo fesťák – ale kto má stále vymýšľať čo na seba? Mrkni na naše ouftity a túto starosť nechaj na nás!

Ruky hore a poď tancovať!

Nalaď sa na nejaký ladný beat a pohni bokmi. V tejto pohodičke si užiješ každú párty, grilovačku alebo oslavu. Herschel, Horsefeathers, Roxy a New Era

 

Back to black

Čiernejšie než čierna diera sú už len tvoje linky pod očami a nejaký prízemný popík si u teba ani neškrtne? Tvoja filozofia je skôr poriadny punk a Vans, Cult of the Road a Stance to veľmi dobre vedia. Pusť to zviera v sebe tiež na chvíľku prevetrať von a daj to na fesťáku poriadne najavo!

    Stance OG

    Stance OG

    13.41 €

     

    Čekuj tú čaju!

    Ak si sa nestihla blysnúť na červenom koberci s Bartoškou vo Varoch na „päťdesiatom štvrtom“, nezúfaj. Filmových, artových alebo hudobných fesťákov ešte tento rok bude dosť, takže príležitostí vystajlovať sa máš ešte kopec. Skús trebárs teraz hneď cez víkend na Colours vytasiť kombíčko vzdušných šiat, minikabelky a klobúka. Volcom, Roxy, Horsefeathers.

     

    ...a všetky tieto handry teraz kúpiš so zľavou!

    Ak ešte váhaš, tak vezmi na vedomie, že všetky tieto vyňuňkané letné kúsky teraz môžeš mať v letných zľavách s dvadsiatkou Volcom v rámci týždennej akcie dokonca s tridsiatkou!

    Ďalšie články z kategórie Trendy

    Kalendár akcií

    Detailný kalendár »

    Prihlásiť sa

    Zabudli ste heslo?

    alebo

    Registrácia

    Jazyk