Výprava za tajomnou minirampou s Cult of the Road

Novinky

26. júna 2019 | 0 komentárov

Chlapci z Cult of the Road spolu s partiou kamošov dlho hľadali spôsob ako spojiť ich lásku ku kotlíkovému gulášu a skateboardingu. Rozhodli sa nájsť miesto opradené legendami a spojiť to dohromady na tajomnej výprave!

A presne tak sa zrodila myšlienka usporiadať poriadny výlet, pri ktorom by si s partiou mohli zároveň zajazdiť. "To je predsa sen každého skejtera, ktorý trávil svoje detstvo na letnom tábore", spomína partia z Cult of the Road na plánovanie výletu.

Ako to väčšinou býva, na tie najlepšie veci sa niekedy musí chvíľu čakať. Vysnívaný spot našli chlapci zhruba pred rokom. Miesto, ktoré je opradené tajomnými legendami a na Google Maps by ste ho hľadali márne. Miesto z rozprávania o minirampe ukrytej kdesi v hlbinách olomouckých lesov. Konečne ale zhliadli aj fotku tohto mýtu. "Je potrebné povedať, že tak nekvalitnú, že na nej nebolo poznať či tam vôbec nejaká rampa je", hovoria chlapci z Cult of the Road.

V ten moment odštartovala detektívna práca, s ktorou mohol pomôcť jen jediný človek. Jirka Kůrka známy ako súkromné očko českého underground skateboardingu. Jirka má totiž vo svojom zápisníčku peknú hŕbu secret spotov a chlapcom svitla nádej, že toto miesto bude medzi nimi. Mali šťastie. Jirka naozaj vedel, kde sa tento klenot ukrýva. Dostali súradnice a sny sa začali plniť!

Pred odjazdom boli všetci napätí a premýšľali o tom, čo ich vlastne v lese čaká. "Na naše počudovanie tam na nás čakali práve miestni zodpovední za túto nádheru. Mali sme veľké šťastie, rampa bola už nejaký ten piatok v dezolátnom stave, ale chlapci ju tesne pred našim príjazdom opravili, za čo im strašne ďakujeme", dodávájú chlapci z Cult of the Road. 

Ako už to v moravských končinách býva, zoznámenie s miestnymi prebehlo nad pohárikom slivovice a družba pokračovala do nočných hodín. "Toto miesto je úplne kúzelné svojou atmosférou, či už šlo o rampu, kúpačky v neďalekom rybníku, klobásky na grile alebo súkanie sa v noci do hamaku, jednoducho sme veľmi radi, že sme mali možnosť sa na toto miesto pozrieť", dodáva Cult of the Road partia.

Vy sa teraz pohodlne usaďte a mrknite na celú akciu vo videu od Zbyňka Blahutku a skvelé fotky od Marka Augustina. Kompletnú galériu nájdete na konci článku. 

 

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk