Workshop športovej fotografie so SNOWBOARD ZEZULA

Novinky

12. júna 2019 | 0 komentárov

SNOWBOARD ZEZULA a Ateliér fotografické praxe vás spoločne pozývajú na Workshop sportovní fotografie. Ten sa uskutoční v pondelok 8.7.2019 od 14:00-18:00 v Brne.

Všetci photographers pozor! Ak ste niektorí niekedy premýšľali o kariére športového fotografa, alebo by ste chceli aspoň vedieť poriadne zachytiť výkony vašich kamošov športovcov, príďte sa na Workshop sportovní fotografie naučiť ako na to!

Šport je všade okolo nás a či už sa zaujímate o skateboarding, longboarding, snowboarding, wakeboarding, surfing alebo hoci aj futbal, správne zachytené momentky sú základ. A pretože fotenie v pohybe nie je žiadna sranda a má určité pravidlá, pred tým, než stlačíte spúšť by ste ich mali dokonale ovládať.

Cieľom workshopu je naučiť vás zákutiam tohto špecifického fotografického žánru. A keďže fotografia nie je len o teórii, ale hlavne o praxi, všetko si budete mať možnosť aj hneď vyskúšať na vlastnej koži. Kurzom vás bude sprevádzať skúsený fotograf a lektor Lukáš Oujeský, ktorého meno ste už určite počuli v súvislosti s Redbullom.

Tešíme sa na vás a na Vaše nadupané fotografie.

Cena kurzu: 1890,- Kč

Svoje miesto na kurze si môžete zarezervovať cez prihlasovací formulár.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk