Bike vybavenie zo srdca nemeckých hôr. Nová Amplifi kolekcia je tu!

Novinky

6. júna 2019 | 0 komentárov

Už ste počuli o značke Amplifi? Pokiaľ nie, pohodlne sa usaďte a poďte sa s nami mrknúť na jednu z najprogresívnejších značiek v oblasti nielen bikového vybavenia a ochrany vašich milovaných končatín a kĺbov.

Inovatívne chrániče s atraktívnym dizajnom

Hlavnou oblasťou, ktorej sa chlapci z Amplifi venujú, sú chrániče, ktoré vám poskytnú ochranu v prípade pádu na biku alebo snowboarde. Klasických chráničov, ktoré často nie sú príliš účinné a ani pohodlné už bolo na trhu mnoho, a tak na to v Amplifi šli úplne inak.

Ich produkty sú takou malou rebéliou proti mainstreamu a so svojimi technológiami a materiálmi, ktoré okrem ochrany ponúkajú nevídaný komfort pri nosení a inovatívny dizajn, žnú úspechy po celom svete.

Poslednou novinkou, ktorá zároveň získala Design & Innovation Award 2019 je chránič s názvom MKX Knee.

MKX Knee je kolenný chránič, ktorý na nohe skoro vôbec nepocítite a vďaka technológii Honeycomb je úplne priedušný, takže pokiaľ vám vzťah so zaparenými kolenami už neprináša žiadne potešenie, môžete sa s nimi nadobro rozlúčiť.

Batohy Amplifi Trail - najpraktickejší parťáci do hôr

Amplifi má vo svojej ponuke aj batohy pre bikových dobrodruhov, ktorí to s cyklistikou myslia skutočne vážne. Do batohov z ich trailovej sekcie zbalíte všetko potrebné tak, aby ste mohli vyraziť objavovať nepreskúmané obzory. Batohy Trail sú vyrobené z priedušného materiálu s ergonomicky tvarovaným chrbtovým panelom a vďaka systému TRIPL3 Flow System poskytujú dokonalé prúdenie vzduchu a nelepia sa na chrbát.

Batohy od Amplifi disponujú tiež veľkým množstvom vnútorných organizérov, priehradiek a vreciek, úchytom na prilbu a bedrovým pásom pre maximálne pohodlie. A keď začne pršať, stačí rozbaliť zabudovanú pláštenku. Všetky vaše drobnosti v batohu presne zapadnú na svoje miesto a za jazdy zostanú v bezpečí.

Dalšou vychytávkou je kompatibilita s hydrovakmi Amplifi a možnosť vloženia chrániča SAS TEC SCA. Chránič je ľahký, ergonomický, odvetrávaný a poskytne účinnú ochranu voči nárazom.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk