Diky partia! Report zo SNOWBOARD ZEZULA SUMMER OPENING 2019

Novinky

4. júna 2019 | 0 komentárov

Tohtoročný Summer Opening našej predajne je za nami a aj keď nám pršalo, vďaka vám sme si to skvele užili. Poďte sa mrknúť na report a pripomenúť si nezabudnuteľnú atmošku, ktorú za mikrofónom doprevádzal Luboš.

Prší...nevadí, začíname súťažou o parádne ceny!

Začali sme okolo štvrtej, bohužiaľ s poriadnym lejakom v pätách. Našťastie sme už boli múdrejší a náležitě sme sa na neho pripravili. Všetky dôležité stanoviská boli zastrešené pomocou stanov, takže sme mohli odštartovať. Hooray! Časť programu prebiehala na našej predajni a druhá za predajňou, kde už na vás od štvrtej čakala minirampa.

Chlapci, ktorí sa ujali skejtovania hneď z kraja, si podmanili publikum, ktoré so zatajeným dychom sledovalo ich skills a počínanie. Na skutočné súťaženie došlo o chvíľku neskôr. Celú súťaž odštartoval sám Maxim Habanec a chlapci v rampe súťažili o predmety z jeho novej kolekcie Horsefeathers, Skate & Create, medzi ktorými bola aj nová doska!

Jam v rampe a sieťotlač u chlapcov z Cult of the Road

A aby toho nebolo málo, v minirampe sa pokračovalo dalším contestom, tentokrát o vecné ceny značky Vans. Formát súťaže bol samozrejme friendly, a tak si o výslednom poradí rozhodli sami jazdci po náročnom 30 minútovom jame v minoške.

Kúsok od minirampy na vás potom čakala možnosť vyrobiť si svoju vlastnú "plátenku". Chlapci z Cult of the Road si totiž pripravili stanovisko, na ktorom ste si mohli vyskúšať sieťotlač a odniesť si tašku s kúskom vašej práce. A pretože vieme, že sieťotlač nie je žiadna brnkačka, hneď vedľa na vás čakalo vychladené pivo alebo wafle.

Vytvorili ste unikátne ponožky

A pre tých, ktorí mali už nekonečného dažďa až až, čakal program aj na predajni, kde ste mohli načerpať nové sily, omrknúť kolekcie pre sezónu 2019 a... pomaľovať si svoje vlastné Stance fusakle. U nás sa kreativite žiadne medze nekladú a tak záležalo len na vás ako veľmi sa na ponožkách vybláznite!

O skvelé beaty a hudobný doprovod akcie sa nám po celý čas staral DJ Mehdi Zejnulahu, za čo mu patrí obrovská vďaka!

Mrkni na video:

Videoreport: Filip Valachovič

Rovnako tak patrí obrovská vďaka vám, za to, že ste za nami prišli aj cez nekončiaci dážď. A tiež našim sponzorom, bez ktorých by to skrátka nešlo!

Horsefeathers
Vans
Stance
Cult of the Road
Ne Barsjake Kafe Truck
Gravity Snowboards
Wake Merkur
Excelent
RedBull

Ďakujeme za atmošku a tešíme sa nabudúce, partia!

Fotoreport: Radek Mauer

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk