×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

Spotcheck: Bearded Brothers Wake Soul Piešťany

Sponzoring

30. apríla 2019 | 0 komentárov

Wakeboardový areál umiestnený na vodnej nádrži Sĺňava neďaleko Piešťan ťa úplne uzemní. Zabudni na nudnú dovolenku pri vode, ktorú len preležíš na lehátku. Prichádza úplne nový koncept v trávenia voľného času. Bearded Brothers Wake Soul je miesto, kde to žije!

Pre tých, ktorí sa zatiaľ ešte nestretli s duom Bearded Brothers – sú to dvaja bratia, čo naštartovali svoju životnú kariéru v roku 2016 v stánku s občerstvením. Sústredili sa na také foodporno ako sú burgery, hotdogy a tacos! Ich zásadnou tajnou ingredienciou sú lokálne suroviny od slovenských farmárov.

S postupom času a kvalitnou základňou jedlíkov otvorili bistro a rozšírili svoju ponuku o ďalšie lahôdky. Ale to stále nebolo ono! A pretože títo chlapci mieria vysoko, rozhodli sa vziať do rúk celý areál Wake Soul a urobiť z neho miesto, kde to žije.

Zámer vytvoriť z Bearded Brothers Wake Soul zónu odpočinku, zábavy, športu a tiež samozrejme kvalitného jedla sa Bradatým Bratom darí vynikajúco. Vzhľadom na rozlohu priestoru, ktorý majú k dispozícii, si môžu dovoliť zrealizovať snáď všetko, čo im napadne.

V areáli teda nájdeš predovšetkým špičkový wakeboarding! Momentálne sa môžeš těšiť na päť čerstvo otvorených prekážok: funbox, dvakrát kicker L, ollie barrier a najväčšia prekážka, čo na vleku môžeš stretnúť – stair box with wall. Dokopy si tak na wakeboarde zaskáčeš na jedenástich prekážkach. A pretože výraz "poľaviť" nemajú chlapci vo svojom slovníku, pridali rovno ďalší vlek so systémom 2.0 a poolgapom.

Po maximálnom športovom výkone na teba čaká nadupaná Bearded Brothers reštaurácia, piesková pláž na volejbal a beach club s bazénom a strešným barom, kde sa usporadúvajú nezabudnuteľné párty. Tomu sa aspoň hovorí poriadna odmena a reset po fyzickej námahe!

Pokiaľ si si myslel, že Wake Soul je len pre wakeboardistov, tak ťa rýchlo vyvedieme z omylu. Požičať si paddleboard, kajak, kolobežku či bicykel a vyraziť za novými zážitkami nikdy nebolo jednoduchšie. Mimo iného tu tiež nájdeš požičovňu kompletného vybavenia na wakeboard, wakeskate a kneeboarding. Neboj sa preto vyskúšať niečo nové, pretože ťa tu vybavia od hlavy až po päty! A pretože na tomto mieste je jeden deň málo, v areáli si môžeš zarezervovať aj apartmán alebo miesto na camping a zostať tu, ako dlho len chceš.

Pre vás, ktorí ste fanúšikmi nášho tímového jazdca a slovenského wakeboardového zabijaka Radka Hradila, je možnosť využiť jeho skúsenosti a prenajať si ho ako osobného trénera. A kto sa na to necíti, môže aspoň niečo odkukať, pretože je to zároveň Radkov domáci vlek a trávi na ňom maximum času.

Aktuálna kolekcia wakeboardového vybavenia

Ďalšie články z kategórie Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk