Arbor a ich nová bomba: Aaron Draplin Collection

Novinky

29. apríla 2019 | 0 komentárov

Skutočný matador medzi všetkými výrobcami boardov sa zase raz poriadne vytiahol! Značka Arbor prichádza s novou kolekciou longboardov navrhnutých v spolupráci s vynikajúcim dizajnérom Aaronom Draplinom. A musíme priznať, že Aaronov old-fashioned rukopis je na týchto doskách skutočne zreteľný!

Aaron Draplin je svetoznámy americký dizajnér, ktorého prácu – hoci možno len podvedome – pozná snáď každý z nás. Vytvára totiž grafické návrhy pre také firmy, ako je napríklad Nike, Burton či Nixon. Tvorbu Aarona rozpoznáte veľmi jednoducho, a to vďaka jeho výraznému vintage štýlu, ktorý on sám považuje za perfektnú kombináciu funkcie a sofistikovanej jednoduchosti.

Pokiaľ by vás zaujímalo, kam chodí Draplin na svoje originálne nápady, tak vám uprímne odpovie: trávi veľa hodín potulkami po blších trhoch a zabudnutých miestach v krajine. Zároveň tiež zbiera zaujímavé grafické logá neznámych autorov, z ktorých takisto čerpá.

Arbor si Draplina vybral k spolupráci na základe jeho skvelých dizajnových prác v oblasti snowboardingu a je nutné podotknúť, že celý tento nápad vytvoriť spoločnú kolekciu, bol veľkou výzvou pre obe strany. Značka ho oslovila predovšetkým pre jeho voľnomyšlienkárstvo a presadzovanie slobody kreativity.

Viac fotiek tejto bombastickej kolekcie v galérii:
Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk