Arcade, nespútané opasky nielen pre dobrodruhov

Novinky

31. augusta 2021 | 0 komentárov

Arcade založila partia nadšencov vyznávajúcich aktívny životný štýl a s každou ďalšou výpravou posúvajú svoje hranice ďalej a ďalej. Keď im bežné opasky prestali stačiť, rozhodli sa vytvoriť opasky vlastné, ktoré svojho majiteľa podržia za každých okolností.

 

Že ste ešte nepočuli o Arcade? Poďme to hneď napraviť! Arcade je značka, ktorá sa rozhodla zatriasť svetom uniformných a nudných opaskov a prísť s niečím úplne novým nielen pre dobrodružné duše!

Opasky sú od základov vyvíjané z materiálov, které zvládnu skoro čokoľvek. A čím sú teda tak výnimočné? Arcade stavia na troch pevných pilieroch dizajnu: komforte, výdrži a funkčnosti.

Tri piliere

Komfort. Vďala ľahkým a elastickým komponentom a nízkoprofilovej spone sú navrhnuté tak, aby sa pohybovali spolu s vaším telom a zároveň eliminovali zbytočné škrtenie a ťahanie.

Výdrž. Opasky Arcade s vami povedú dlhý a dobrodružný život.

Funkcionalita. Strečové a rýchloschnúce.

Nízkoprofilové pracky naviac nie sú vyrobené z kovu, takže pokiaľ radi cestujete, dobrou správou je, že opasok od Arcade môžete v gatiach nechať i na ceste cez letiskovú kontrolu.

    Arcade Padre

    Arcade Padre

    30.00 € 50.00 €

    Ak ste sa na svojich cestách niekedy stretli s rovnakými problémami spojenými s nedostatočnou kvalitou obyčajných opaskov, tie od Arcade vás rozhodne príjemne prekvapia. A naviac sa s vami pustia za každým bláznivým dobrodružstvom.

    Stačí si len vybrať z aktuálnej kolekcie opaskov Arcade.

     
    Ďalšie články z kategórie Novinky

    Kalendár akcií

    Detailný kalendár »

    Prihlásiť sa

    Zabudli ste heslo?

    alebo

    Registrácia

    Jazyk