Super ľahký O'Neill TechnoButter 3!

Poradňa - wakeboard

25. apríla 2019 | 0 komentárov

Tretia, vylepšená a zase o niečo dokonalejšia generácia revolučného materiálu O'Neill TechnoButter 3 je to najlepšie, čo si môžete do vody dopriať! Neoprény vyrobené z tohto materiálu sú ľahšie, než klasické neoprény, menej nasiaknu vodou a rýchlejšie schnú.

Prémiový TechnoButter 3 neoprén je doslova pružný ako blázon. Technické vlákna a revolučné penové jadro znamenajú perfektnú ľahkosť a odolnosť s rýchloschnúcimi vlastnosťami. Je skrátka mäkučký ako butter = maslo.

Vonkajšia vrstva 

Pre vytvorenie pružného a hydrofóbneho materiálu boli zvolené najkvalitnejšie technické priadze s vlastnosťami odolnými voči vode. Pevné, aby vydržali prísne testovacie štandardy.

Foam Rubber Core

Špeciálny materiálový vzorec s mikroskopickými vzduchovými bunkami je vstrekovaný do gumového jadra. Tieto vzduchové bunky sa ohrievajú a tým tak zvyšujú izoláciu. Pena si zachováva štruktúru aj po opakovaných nárazoch a deformáciách.

Vnútorná vrstva 

X-faktor vytvára najľahší a najpružnejší neoprén. Exkluzívna forma TB3 je prednatiahnutá, ale stále drží svoju štruktúru pre maximálnu účinnosť. TB3X tiež zvyšuje teplo vďaka nižšiemu profilu. Ten naviac menej saje vodu, rýchlejšie schne. Materiál je pre vašu kožu natoľko príjemný, že si budete pripadať, akoby ste na sebe žiadny neoprén nemali!

Neoprény z Technobutter 3 materiálu:

Ďalšie články z kategórie Poradňa - wakeboard

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk