Burton street bundy do mesta aj do terénu!

Trendy

11. apríla 2019 | 0 komentárov

Oblbni aprílové počasie a hoď na seba kvalitnú streetovú bundu. Všetci ostatní môžu byť mokrí ako myši, ale ty budeš vždy a všade za hviezdu! Burton má pre teba nepremokavé Gore-Tex modely i Packable Collection, ktorú vynosíš v meste aj na výlety do prírody.

GORE-TEX street bundy

Či už na poriadny výšľap do prírody, alebo na prechádzku po mestských pamiatkach – keď ťa prepadne lejak, bunda z GORE-TEXového materiálu je tvoja záchrana. Je nepremokavá, vysoko priedušná, extrémne odolná voči mrazu aj ohybom a dlho vydrží. S touto bundou ťa žiadne zmeny počasia nerozhádžu a ešte sa v nej budeš cítiť výborne. Pre pánov napríklad Burton Gore-Tex Packrite, dámam zasa prijde vhod Burton Wms Gore Packrite.

Burton Rainwear

Burton Packable Collection

Predstav si, že by existovala bunda alebo batoh, ktoré sa dajú zložiť do miniatúrneho balíčka, takže ti pri cestovaní nezaberú skoro žiadne miesto. Burton dostal nápad storočia a prichádza so zložiteľnými batohmi a street bundami! Buď pripravený na akúkoľvek situáciu. S Burton Packable Collection ťa nemôže vôbec nič prekvapiť.

Burton Packable

Ďalšie články z kategórie Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk