×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

RONIX 2019 horúce novinky!

9. apríla 2019 | 0 komentárov

Ak si milovník wakeboardingu telom aj dušou tak ako my, tak ťa tento set horúcich novinek od Ronix úplne nažhaví na tohtoročnú sezónu. Títo krásavci k nám doputovali až z ďalekej Ameriky a je to jednoducho jedna veľká bomba!

KINETIK PROJECT – Flexbox

Kinetik Project je oproti skorším modelom vybavený od špičky po pätu 3D dreveným jadrom a tlakovými bodmi. Či už na prekážkach alebo na vodnej ploche, vždy zo seba dokáže dostať to najlepšie. Zahnutie je veľmi malé, tento wakeboard je totiž stvorený pre maximálnu rýchlosť a čo najmenší odpor vody. Do parku; pokročilí.

HIGHLIFE

Navrhnutý a vyrobený presne tak, aby si to na ňom poriadne roztočil. Highlife je najrockerovejšia doska z celej kolekcie. Na prekážkach sa preto chová úplne famózne. Stredná časť je pevnejšia a konce naopak mäkšie, takže doska poslúcha ako hodinky. Do parku; pokročilí.

TOP NOTCH

Zaži pocit skejtovania na vode! Zábavná rockerová doska v jednoduchom, avšak efektnom dizajne ťa bude baviť. Žiadne dve kolá nebudú rovnaké, to ti môžeme zaručiť už teraz. Do parku; všetky úrovne.

PRESS PLAY

Press Play je klasický drvič s nežným srdcom. Tento model dokazuje, že nie každá parková doska musí byť nutne mäkká. Hrubšie telo postupne prechádza v tenko profilovanú špičku: toto je presne tvar, ktorý potrebuje každý wakeboardový začiatočník na svoje prvé okruhy. Zároveň ale rozhodne nesklame ani pokročilého jazdca! Do parku; začiatočníci až stredne pokročilí.

JULIA RICK – dámsky wakeboard

Najvýznamnejší jazdec z celej Ronix stajne určený pre ženy rozhodne nemá v pláne kvôli svojej sláve zaspať na vavrínoch. Julia Rick je opatrená tlakovými bodmi ako na špičke, tak na chvoste dosky, veľmi sa tak podobá mužskej verzi Kinetik Project. A to najlepšie na koniec – jedná sa o verziu All Air Core, ktorá je o takmer jeden kilogram ľahšia a má nepochybne lepšiu flexiu, než jej pánsky náprotivok. Do parku; pokročilí.

SPRING BREAK – dámsky wakeboard

Celodrevená dámska parková doska v rockeri s maximálnym flexom a sviežim dizajnom. Jednoducho perfektná doska ako pre uvoľnenú a slobodnú jazdu, tak aj poriadne nabombený výkon. Do parku; všetky úrovne.

WAKESURF THE SKIMMER

Tradičný tvar skimboardu, ktorý otvára nové spektrum trikov. Najtenšia doska z tejto rady. Doska umožní jazdcovi surfovať ako keby bol na wakeskate. Do parku; začiatočníci až stredne pokročilí.

WAKESKATE ELECTRIC

Pre maximálny pocit stability a kontroly dosky je tu wakeskate Electric. Lift je hladký a zároveň výbušný. Túto dosku nie je vôbec potrebné vychvaľovať do nebies, pretože akonáhle na ňu raz stúpiš, budeš sám veľmi dobre vedieť, že je to špička! O tomto naši predkovia mohli vážne len snívať. Do parku; stredne pokročilí.

VESTY

Značka Ronix má vo svojej ponuke samozrejme aj vesty. Ale pozor! Nie sú to klasické záchranné vesty, ako by sme sa mohli mýliť. Ide o tzv. impact vesty, ktoré majú za úlohu tlmiť nárazy pri pádoch na wakeboarde. Teda nenadnášajú, ale keď spadneš, nebudeš samá modrina.

NAJLEPŠIE TOPÁNKY NA SVETE

Testované časom a náročnými podmienkami. Pánske wakeboardové topánky musia byť predovšetkým odolné, aby sa hneď tak nerozbili, ale zároveň dostatočne flexibilné, aby rider dokázal ovládať svoju dosku. A keďže sú Ronix topánky tie najlepšie na svete, zvládajú to ľavou zadnou!

Luxus, ktorý si môžeš ľahko dopriať, ale nemusíš pri tom minúť celú svoju výplatu, to sú kvalitné wakeboardové topánky. A pretože Ronix myslí aj na ženy, môžeme ti predstaviť niekoľko čerstvých modelov, ktoré sú tak pohodlné, že si ich nebudeš chcieť vyzuť.

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk