Vyber správne vestu na wake

8. apríla 2019 | 0 komentárov

Nám je teplo aj v studenej vode, nechýba nám totiž kvalitný neoprénový výstroj. A ten najlepší môže byť len jeden – O'Neill. Na čo si však dať pozor pri výbere wakeboardovej vesty?

Okrem vynikajúcich neoprénov, ktoré nemajú konkurenciu, má O'Neill vo svojej stálej ponuke pre všetkých wakeboardistov aj impact vesty. Tie je dôležité si nepliesť s klasickými záchrannými vestami, nakoľko slúžia primárne k tlmeniu nárazov pri jazde. Medzi týmito vestami nájdete aj modely O'Neill Slasher Comp Vest a O'Neill Slasher Kite Vest, ktoré sú zdánlivo rovnaké. Sú vyrobené z exkluzívnej NytroLite peny, vďaka ktorej lepšie odolávajú nárazom, sú ľahšie a tiež omnoho rýchlejšie schnú. Pohodlné obliekanie umožňuje u oboch predný zips a pružné prieramky.

O'Neill Slasher Kite VestSlasher Kite Vest

Rozdiel je však v umiestnení protinárazovej peny. Slasher Kite Vest má vystuženú časť objímajúcu hrudník, avšak oblasť bedier už zostáva nekrytá a je náchylnejšia k nárazom. Na druhú stranu však tento model ponúka možnost neobmedzeného pohybu.

O'Neill Slasher Comp VestSlasher Comp Vest

Oproti tomu Slasher Comp Vest je potom stávkou na istotu v prípade, že sa na wakeboarde ešte necítíš príliš sebaisto a skôr než precízne prevedené triky uprednostňuješ ochranu kostrče. Táto vesta disponuje predĺženým polstrovaním dosahujúcim až do oblasti bedier, takže dokáže tlmiť ešte viac nárazov.

Až si teda budeš pre seba vyberať novú vestu na wakeboard, maj na pamäti tento zdánlivo nepatrný, avšak pomerne dôležitý rozdiel.

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk