×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

SNOWBOARD ZEZULA SPRING SESSION 2019

3. apríla 2019 | 0 komentárov

Tohtoročný, už 4. ročník SNOWBOARD ZEZULA SPRING SESSION pripadol na víkend 22.-24. marca 2019. Áno, práve tento víkend bol zároveň úplne posledným tohtoročnej sezóny v areáli SkiBukovka. A čo si budeme, lepšie ukončenie zimnej sezóny sme si ani nemohli priať!

Celá táto víkendová divočina začala už v piatok podvečer. Skvelej Shapers crew sa podarilo dať platformu v Gravity Snowpark Bukovka do úplného TOPU, takže jej večer stačilo nasvietiť a mohlo sa ísť testovať prekážkový setup. Chlapci sa rozhodli na nič nečakať a hneť prvý večer to v rámci night session fakt zabili. Toto všetko svojim okom a objektívom zachytil lokál a headshaper Milan Diška. Nechýbala ani kamera v rukách Filipa Valachoviča.

Oproti predchádzajúcim ročníkom sme mali naviac jednu skvelú výhodu. Areál nám pre všetkých riderov poskytol okrem setupu aj detský vlek, takže sme sa nemuseli unavovať šliapaním a mohli tak jazdiť na 100 %. Potom nasledovala menšia párty, kde sme doladili posledné detaily na sobotnú akciu.

Hneď skoro ráno sme pod zjazdovkou rozbalili stan s našim testcentrom Gravity Snowboards a Arbor Snowboards. Miestna partia rozbehla registráciu a účastníci sa pomaly začali schádzať. Od samotného začiatku bol areál ponorený do skvelej nálady, hudba sa niesla vzduchom a slnko pálilo o sto šesť. No jednoducho lepšie sme si to už naplánovať ani nemohli.

Jazdci sa začali pomaly zoznamovať so setupom a priebežne ladili náladu drinkami z miestneho „apré“. Zhruba jednu hodinu po poludní odštartovala hromadná session v parku. Všetci riderz neskutočne dávali, padala jedna bomba za druhou a diváci boli doslova vo vytŕžení. Tento jam trval asi dve hodiny a zúčastnilo sa ho dohromady okolo 30 jazdcov. Kategórie boli rozdelené na 3 top snowboardových jazdcov, rovnako tak 3 freeski jazdcov, 1 dievča.

Celé toto parkové šialenstvo bolo zakončené ako inak než best trickom. Ten získal už tak trochu tradične lokál Štěpán Pruša. Toľko asi zo soboty na kopci, ale deň ešte rozhodne nekončil. Nasledoval hromadný presun do miestneho baru pri zjazdovke, kde sme riadne oslávili koniec tejto akcie, ako aj celej sezóny.

Veľká vďaka areálu SkiBukovka, Shapers crew a samozrejme vám všetkým, co ste dorazili!

A zase o rok za Bukom!

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk