×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 1. mája 10–17 h | 8. mája ZATVORENÉ

Adidas novo na shope!

Novinky, Trendy

25. februára 2019 | 0 komentárov

Čím viac pruhov, tým viac Adidas? Tri za nás originálu úplne stačia. A práve túto značku a jej best kúsky teraz exkluzívne zoženieš aj u nás na shope! Mrkni na prehľad tých najžhavejších kúskov a zostav si z nich svoj osobitý outfit.

Staviť na osvedčenú kvalitu tohto svetového odevného giganta sa vypláca! Tím Adidas jednoducho vie navrhovať a vytvárať kúsky, ktoré sa v okamihu stanú legendárnou záležitosťou. Kto by tiež nechcel pohodlnú mikinu s ikonickým trojlístkom...

Nastáva čas odhodiť teplú čiapku s bombuľou niekam na dno skrine a namiesto nej vytiahnuť nejakú štýlovú šiltovku. Ale prečo si neurobiť konečne radosť? Investuj do seba a zaobstaraj si tento nadupaný model Adidas Towninghat v neskutočnej farebnej kombinácii!

„Tá značka s tromi pruhmi.“ Tento výrok medzi ľuďmi priam zľudovel. A pretože Adidas má aj zmysel pre humor, chytil sa tejto frázy a použil ju mimo iného i na svojom novom modeli tenisek Adidas 3St.003.

Veľmi dlho neváhaj, tento kúsok bude o chvíľu preč!

Ideálne tričko do mesta, ktoré zároveň zvládne aj neočakávaný basketbalový match s kamošmi po ceste z jedného. Adidas Club Jersey na to má!

Nákupy čakajú! Či už z pohodlia domova na e-shope, alebo sa zastav osobne. Tešíme sa!

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk