Ride for the future. Recyklované funkčné oblečenie od Picture

Trendy, Udržateľnosť

13. februára 2019 | 0 komentárov

Picture je značka, ktorej príbehu sa vám najskôr ani nebude chcieť veriť. Hneď na začiatku vám ale musíme povedať, že všetko, čo vám o nej povieme, je pravda. Ich oblečenie nielen na dosku je spojením kvality a zároveň skoro nulovej stopy pre životné prostredie.

 

Všetko odštartovalo v roku 2008, keď traja kamaráti - Julien, Jeremy a Vincent spoločne vdýchli život novej značke, Picture. Ich hlavným mottom a cieľom je od tej doby stopercentne zodpovedný ekodizajn, poháňaný myšlienkou trvalej udržateľnosti.

Nielen že všetko oblečenie, ktoré vyrába, je buď z recyklovaných, organických, alebo zodpovedne pestovaných materiálov, ale k tomu všetkému je ich oblečenie aj funkčné a nezľakne sa ani drsných horských podmienok. Picture ale ani tak nezaspáva na vavrínoch a hranice udržateľnosti sa vo svojich kúskoch snaží posúvať ďalej a ďalej.

Pre celý line-up udržateľného Picture oblečenia kliknite sem.

Ako prvý na svete napríklad predstavil termobielizeň, ktorá sa v prírode samovoľne rozloží v priebehu troch rokov. Pokiaľ práve prišiel ten moment, kedy nám prestávate veriť, mrknite na toto video.

Značka Picture je v skratke parádnym príbehom troch kamarátov, ktorí spolu vyrastali a spoločná vášeň a cieľ ich doviedli až k úspešnému rozbehnutiu značky, ktorá dnes pravidelne žne úspechy na veľtrhu ISPO. Ich kúsky hovoria samé za seba a sú od snowboarďákov pre snowboarďákov. S pridanou hodnotou ochrany životného prostredia. 

Štýlové kúsky od Picture nájdete aj u nás a vďaka ich chytľavému a farebnému dizajnu už vás nikto len tak neprehliadne. Za nás môžeme povedať, že táto značka je jedným z príkladov, ako vyzerá vášeň pre extrémne športy s túžbou po zmene. Len tak ďalej, chlapci!

Ďalšie články z kategórie Trendy, Udržateľnosť

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk