Gravity Snowpark Bukovka - Grand Opening

Organizované akcie

8. februára 2019 | 0 komentárov

Akcia, na ktorú sme netrpezlivo čakali, je za nami. Ale poznáte to, na tie najlepšie veci sa oplatí počkať a presne podľa toho sme si otvorenie Gravity Snowparku náležite užili! A pretože vieme, že zdieľaná radosť je dvakrát intenzívnejšia, prinášame vám z celej akcie nabitý report.

V sobotu 2. februára sme oficiálne otvorili Gravity Snowpark Bukovka - tento rok nový, na strane Čenkovice.

Partia shaperov makala a poctivo všetko pripravovala celý týžden pred akciou a musíme podotknúť, že si dali fakt záležať. Setup v snowparku bol veľmi kreatívny, v podstate veľký skatepark s osem-metrovým kickerom uprostred. O tom všetkom sme sa presvedčili pri našom piatkovom príchode do areálu Čenkovíc.

V sobotu ráno sme sa stretli hneď o ôsmej hromadne pod kopcom a vrhli sa na posledné prípravy. Našou úlohou bolo nachystať testovacie centrum značiek Arbor a Gravity, zatiaľ čo dobre známa miestna partia roztopila gril, kde celý deň voňali šťavnaté burgery a hotdogy. O desiatej už bolo všetko ready a pripravené na štart. Najskôr sa nám tu začala schádzať celá snowboardová a freeski rodina. Také tie stretávky raz za rok, veď to poznáte...haha. Takže sme si dali čas na privítanie, posilnili sme sa, ako sa dalo, a na poludnie odštartovali contest na prvej platforme. To všetko nám po celý deň spríjemňoval svojim mixom Mára Vít.

Contest prebiehal formou prize for trick, takže kto to najviac zabil na danej prekážke, dostal cenu. Postupne sme se prebojovali cez tri hlavné platformy v snowparku a pomaly sa presunuli na skok, kde sa jazdil best trick a padali šialenosti nielen cez hlavu. Na doske to najviac zabil miestny Pepa Nožička, ktorý bral prvý flek za štýlovú FS 540 z prednej. Na freeski nás celý deň svojim kreatívnym a šialeným jazdením bavil Lukáš Berro, za čo si vyslúžil prvé miesto!

Konečne chvíľka času naviac a my do seba hádžeme ten šťavnatý burger, čo od rána voňal po celom stredisku. A je to tu. Nastal čas na ten najbláznivejší a najvtipnejší bod programu - High Jump. Videli sme toho naozaj dosť, ale Šakalov frontflip cez 1,6m latku a potom Dočkyho 2,2 m vysoký frontside ollie vyrazil dych skrátka všetkým.

Následne sme predali ceny za best trick na skoku i high jump a už nás čakala poriadna oslava fajn dňa. Naštastie sme nemuseli ďaleko a celá afterparty prebehla priamo v snowparku! Jazda, že? Mára opäť rozbehol mix a postupne sa striedal s jedným z usporiadateľov akcie, Petrom Tomanom. A teraz už nás musíte ospravedlniť, ale čo sa dialo daľej, to už skrátka zostane len na Bukovke. Za nás určite jedna z ďalších vydarených akcií v našom nabitom programe. Mrknite na videoreport a fotky z celého priebehu dňa a nasajte atmosféru, ktorá stála za to. Diky partia!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk