Technológia Burton „The Channel“ exkluzívne pre snowboardy Endeavor

2. januára 2020 | 0 komentárov

Kanadská značka Endeavor získala exkluzívne pre svoju kolekciu snowboardov jedinečnú technológiu – The Channel. Tú všetci poznáme zo snowboardov Burton. Najväčšia výhoda spočíva nepochybne v maximálnej variabilite pre nastavenie viazania, neexistuje tu žiadny limit postoja ako pri klasickom viazaní a snowboarde s inzertmi, ako sme za celé tie roky zvyknutí.

Ako funguje The Channel™ systém:

Jednoduché, rýchle a presné nastavenie

Nastavenie viazania je rýchlejšie a jednoduchšie a poloha nie je nijako obmedzená – tak ako pri klasickom viazaní, ktoré je limitované polohou inzertov.

Na The Channel™ namontujete takmer akékoľvek viazanie

S výnimkou viazaní Burton EST, ktoré sú určené priamo pre The Channel™ systém, je tento systém kompatibilný s takmer každým viazaním z našej ponuky! Takmer všetci výrobcovia viazania už s technológiou The Channel™ počítajú, preto ich stredové disky majú okrem klasických otvorov pre inzerty i otvory pre pripevnenie práve na The Channel™ systém.

14 rokov vývoja systému

Burton pracoval na vývoji systému už od roku 2005, čo vypovedá o tom, že sa jedná o skutočne premyslenú technológiu vypiplanú do posledného detailu, ktorá v praxi funguje naozaj na jednotku.

Trojročná záruka na The Channel™

Predĺžená záruka na The Channel™ len potvrdzuje fakt, že si výrobca za touto technológiou naozaj stojí.

Pozrite si ponuku snowboardov Endeavor s The Channel™ systémom

Výber viazania pre systém The Channel™

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk