×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Slobodný pohyb na horách i v živote. Príďte ho s nami osláviť na Freeridefest 2019

Organizované akcie

14. marca 2019 | 0 komentárov

Tento rok sa uskutoční už tretí ročník populárneho festivalu, ktorý oslavuje slobodu pohybu na horách, výborne strávený čas s kamošmi a životnú pohodu. Atmosféra celého festivalu je perfektne čitateľná z hlavného motta. When life gets too complicated...Freeride.

Pridajte workshopy, v ktorých sa dozviete množstvo nových informácií nielen o freeride, možnosť otestovať najnovšie splitboardy či lyže a máte parádnu akciu pre zakončenie tejto sezóny. Tohtoročný Freeridefest sa totiž bude konať od 29. do 31. marca.

A na čo všetko sa teda môžete tešiť? Čaká na vás naozaj nabitý program s workshopmi na tému freeridu, lavín, techník lyžovania či dávno zabudnutej disciplíny, baletu na lyžiach. Nemusíte sa báť nudnej výuky v laviciach, všetky workshopy prebehnú v teréne alebo na zjazdovke.

Naviac sa budete môcť stretnúť i s nami a na vlastné nohy si vyskúšať nové modely splitboardov a freeridových lyží z našej ponuky.

Minulý ročník sa niesol v duchu osemdesiatok a medzi účastníkmi mal veľký úspech. Hlavnou témou tohtoročných pretekov sú dvojice. Účast na Freeridefeste je zadarmo, ale pozor, je potrebné sa vopred najskôr registrovať tu. No a po úspešnej registrácii už môžete svišťať priamo na facebookovú udalosť a dať všetkým vedieť, že si túto parádu nenecháte ujsť!

Tešíme sa na vás!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk