Ambition: Ručne vyrábané snowskaty z Kanady

Novinky

9. novembra 2021 | 0 komentárov

Značka Ambition Snowskates predstavuje niekoľko nových dosiek. Vďaka nim si budeš môcť užiť to pravé streetové jazdenie ako na skejte aj v zime.

Ambition: Ručně vyráběné snowskaty z Kanady

Snowskating je športom, ktorý v poslednom čase získava stále viac a viac priaznivcov. Nie je to však žiadna novinka, začiatky a korene snowskatingu siahajú až do roku 1965, kedy sa objavila prvá doska.

Niesla názov Snurfer, nemala žiadne viazanie a bola určené na zjazdenie horských kopcov. Z tohto konceptu potom vznikli dosky s viazaním, na ktorých vyčíňame na zjazdovkách dnes. Snurfer by sa tak dal považovať za dedka dnešného snowboardingu, ale aj snowskatingu.

Rýchlokurz dejín máme za sebou a teraz už hurá na sľubované dosky od Ambition!

Ambition: Ručně vyráběné snowskaty z Kanady

Značka Ambition je skrátka žijúcim kultom

Kanadská značka Ambition vznikla v roku 2004. Odvtedy je jej záväzkom starostlivá ručná výroba dosiek, ktoré udávajú trendy vo svete snowskatingu. V spolupráci s profesionálnymi jazdcami už niekoľko rokov vyvíjajú pokrokové riešenia a inovácie, ktorými sa snažia priviesť dosky k dokonalosti a posúvať tak hranice tohto neobyčajného športu.

Svoju vášeň zdieľajú s nadšencami po celom svete. Od organizácie eventov až po podporu najlepších svetových jazdcov a celej komunity. „Pre snowskejťákov od snowskejťákov“, také je hlavné motto, ktoré sa Ambitionu darí držať. Vďaka prístupu a podpore komunity sa značka stala v tomto odvetví kultom, ktorý niekto prekoná len ťažko. Svojej komunite sa značka snaží priblížiť aj vydávaním videí s najznámejšími jazdcami.

 

V roku 2019 vzniklo video ENCORE nabité trikmi, failami a krásami snowskatingu vôbec. Na načerpanie inšpirácie pre zimné hrátky tento skvost rozhodne odporúčame!


Modely snowskatov Ambition

V tohtoročnom line-upe Ambition Snowskates nájdeme hneď tri modelové rady.

Signature modely Premium s originálnou grafikou na skĺznici a vrchným konkávnym dizajnom sú vyvíjané v spolupráci s top ridermi. Tieto modely poskytujú lepšiu kontrolu a zážitok z jazdy. Ide o to najlepšie, čo Ambition ponúka. Modely sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach a hodia sa na všetky štýly jazdy. Najviac ich ocenia tí, ktorí chcú svoj štýl jazdy doviesť k dokonalosti a presne vedia, čo by od dosky chceli. Každý z týchto modelov nesie meno konkrétneho jazdca z Ambition Pro Teamu, takže pokiaľ máš svojho obľúbenca, môžeš vyskúšať dosku, ktorá je inšpirovaná práve jeho štýlom.

Ak si chceš snowskating len vyskúšať alebo sa oťukať, nezúfaj. V ponuke Ambition nechýbajú ani modely pre začiatočníkov. Modelový rad Team ťa zasvätí do tohto magického športu a pomôže ti pri tvojich prvých krôčikoch. V Ambition si zakladajú na tom, aby aj ich lacnejšie modely mali kľúčové vlastnosti a napriek nízkej cene nesklamali.

    Ambition Team

    Ambition Team

    118.30 € 169.00 €

      Ambition Team

      Ambition Team

      118.30 € 169.00 €

        Ambition Team

        Ambition Team

        118.30 € 169.00 €

        Úplný základ ponuky Ambition novo tvorí séria Jib. Dosky zo vstrekovaného polyetylénu sú ideálne pre úplných nováčikov, ktorí nemajú veľa skúseností ani so skateboardingom. Je to skrátka možnosť vyskúšať si snowskating pokojne na prekážkach u babičky na záhrade a postupne pracovať na prvých tričíkoch.

          Ambition Jib

          Ambition Jib

          90.30 € 129.00 €

            Ambition Jib

            Ambition Jib

            90.30 € 129.00 €

              Ambition Prism Studded

              Ambition Prism Studded

              42.50 € 50.00 €

              Nesmie chýbať špeciálny snowskate grip schopný spoľahlivo držať aj v snehu a teplotách hlboko pod nulou.

              Ak ťa snowskating dostal a chceš čo najskôr vyraziť do ulíc, mrkni na náš e-shop, nájdeš tam všetky nové modely Ambition.

              Ďalšie články z kategórie Novinky

              Kalendár akcií

              Detailný kalendár »

              Prihlásiť sa

              Zabudli ste heslo?

              alebo

              Registrácia

              Jazyk