×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

SNOWBOARD ZEZULA TOUR 2019

3. januára 2019 | 0 komentárov

Vydaj sa s nami na SNOWBOARD ZEZULA TOUR 2019 a vyhraj prizemoney 60 000 korun a kopu vecných cien! Ukaž, čo v tebe je a staň sa mistrom Českej republiky!

Rok 2019 bude už siedmym v rade, kedy sa koná Český pohár vo freestyle snowboardingu organizovaný Českou snowboardovou asociáciou. Na samostatných pretekoch vo Vítkoviciach 2. 2. 2019, v Deštném 17. 2. 2019 a v Peci pod Sněžkou 17. 3. 2019 sa stretnú snowboardisti a snowboardistky v kategórii junior, dospelí a open. Motiváciou vyhrať sú predovšetkým hlavné „prize money“ 60 tisíc korún a tiež veľa skvelých cien od SNOWBOARD ZEZULA.

To najlepšie môžu pretekári predviesť v olympijskej disciplíne slopestyle a súčasťou každého preteku bude aj súťaž Best Trick“, teda o najlepší trik na skoku, alebo raile – podľa preferencií jazdcov.

„Domáce preteky sú štartovná čiara pre našich budúcich reprezentantov. Na svetových súťažiach – vrátane Olympiády – úroveň snowboardingu rastie, zatiaľ čo vekový priemer úspešných pretekárov celosvetovo klesá. Aby sme mali väčšiu šancu nájsť mladé talenty, rozhodli sme sa usporiadať viac pretekov pre deti a mládež.“ popisuje manažér Českého snowboardingu a tréner snowboardovej reprezentácie Martin Černík.

Termíny pretekov

2. 2. Snowboard Zezula Tour / Freestyle Area Vítkovice

17. 2. Snowboard Zezula Tour / Deštné v Orl. Horách

17. 3. Snowboard Zezula Tour - MČR Slopestyle / Pec pod Sněžkou

Kategórie

Dospelí (ročníky 2000 a starší)

Juniori (ročníky 2001-2005)

Open (súťaž pre nesponzorovaných jazdcov)

Finále dospelých sa bude konať v Peci pod Sněžkou, čo je zároveň klasifikované aj ako Majstrovstvá Českej republiky. Víťazi tak môžu získať ako pohár celkového víťaza Snowboard Zezula Tour, ale aj majstrovský titul vo freestyle snowboardingu za rok 2019. Pretekov sa zúčastnia aj všetci naši reprezentanti na čele s olympionikmi Šárkou Pančochovou, Katkou Vojáčkovou a Petrom Horákom.

Snowboard Kidz Tour 2019 - #SZKT2019

Snowboard Kidz Tour 2019 je séria 6 pretekov vo Freestyle Snowboardingu pre deti a juniorov. Cieľom tejto série je nájsť mladé snowboardové talenty v snowboardingu.

Preteky budú pre detské kategórie vďaka SNOWBOARD ZEZULA KIDZ TOUR rozšírené o ďalšie tri termíny, a to v Špindlerovom Mlýne - Mísečkách 20. 1. 2019, na Klínovci – Božím Dare 2. 3. 2019 a v Rokytnici - Dvoračkách 31. 3. 2019.

Každého závodu sa zúčastnia ako chlapci, tak dievčatá a rozdelenie je určené podľa roku narodenia do troch kategórií Super Groms, Groms a Kids. Na každom termíne závodu budú vyhlásení 3 najlepší rideri z každej kategórie a obdržia vecné ceny.

Na finále detského tour sa môžete tešiť práve v poslednom termíne v Rokytnici - Dvoračkách.

Záverečný závod na Dvoračkách bude miestom vyhlásenia víťazov celého pohára. Z každej kategórie budú vybraní len tí najlepší z najlepších. Od spolku Český snowboarding obdržia poukážku na kemp Snowboard Master Class 2019, kde podstúpia intenzívny tréning pod vedením reprezentačných trénerov a skúsených jazdcov.

Termíny pretekov

  1. 1. World Snowboard Day / Snowpark Mísečky - Špindlerův Mlýn
  2. 2. Snowboard Zezula Tour / Freestyle Area Vítkovice
  3. 2. Snowboard Zezula Tour / Deštné v Orl. Horách
  4. 3. SnowKidz / Boží Dar
  5. 3. Snowboard Zezula Tour - MČR Slopestyle / Pec Pod Sněžkou
  6. 3. Neversummer / Rokytnice - Dvoračky

Kategórie

Super Groms (ročník 2012 a mladší)

Groms (ročníky 2009-2011)

Kids (ročníky 2006-2008)

Podmienky účasti

  • Riadne vyplnená prihláška do súťaže, podpísaná zákonným zástupcom a súhlas s registráciou v spolku Český snowboarding.
  • Vyplnená Zmluva o obmedzení ručenia / odškodnenia podpísaná zákonným zástupcom.
  • Úrazové poistenie dojednané individuálne pre účasť na snowboardových súťažiach.

 

Registrácia do pretekov je možná cez web www.czechsnowboarding.cz alebo až na mieste v Race office.

Na týchto stránkach sa postupne budú objavovať aj detailné podnety k jednotlivým termínom pretekov. V novinkách získajú pretekári pred pretekmi aktuálne informácie k programu a po skončení akcie na tom istom mieste nájdu tiež všetky výsledky, priebežné poradia, fotografie i videá.

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk