Horsefeathers Sneak the Tweak 2018

11. decembra 2018 | 0 komentárov

Prvý decembrový víkend sa v Areáli Monínec diali na české pomery neskutočné veci. Kompletný Horsefeathers Global team, kreatívny setup od Freestyle Area a cez 100 registrovaných riderov, tieto 3 veci urobili tento ročník Horsefeathers Sneak the Tweak nezabudnuteľným.

Tohtoročný druhý ročník Horsefeathers Sneak the Tweak padol na sobotu 1. decembra a kto dorazil do Areálu Monínec, mohol si poshrediť s najlepšími svetovými ridermi. Na kreatívnom setupe od Freestyle Area sa totiž preháňal kompletný Horsefeathers Global team s niekoľkými českými posilami.

V štýlových poletoch tak boli k videniu Halldor a Eiki Helgasonoví, lakeť do zjazdovky boril Tyler Chorlton pri jeho elbow-carvingu, double backflip by neskúšal nikto iný ako švédsky styler Mans Hedberg a raily brúsili ruský streeter Egor Chebanov s Fínom Anttim Jussilom. Svojich team mates prišiel podporiť aj Dušan Kříž a zo Slovenska dorazil Dušan Bizík s Borisom Karolčíkom. Táto partia sa potom ujala aj rozdávania Cash for Tricks a aj vyhlásenia najlepších riderov dňa. Nezabudnuteľný zážitok pre všetkých zúčastnených!


Vďaka zázračnej mašine SnowFactory, do ktorej Areál Monínec pred rokmi investoval, je schopná vytvoriť dostatok snehu aj mimo hlavnú zimnú sezónu. Keď sa k tomu pridá partia shaperov z Freestyle Area, je výsledok zaručený, a tak si viac ako 100 registrovaných riderov na troch platformách našlo po celý deň kopec zábavy. V rámci Cash for Tricks sessions si potom riders mohli vyjazdiť svojím štýlom a kreativitou nejakú tú hotovosť na večernú party alebo tohtoročné permice.

Rozpisovať sa o tom, kto aký crazy trik urobil nemá cenu, o tom si urobíte najlepší obrázok vďaka fotkám od Járy Sijka a videu od Rusty Toothbrush. Určite je ale treba dať veľké props pätici jazdcov, ktorých Horsefeathers Global riders vybrali ako tých najlepších, najzaujímavejších, či najkreatívnejších v rámci celého dňa. Veľké gratulácie tak posielame Filipovi Aurellovi, Vaškovi Tomanovi, Vanesse Volopichovej, Danovi Porkertovi a Danovi Paulíčkovi!

A teraz už Go Riding.

#SneakTheTweak

#HFsnowboarding

#HorsefeathersClothing

--------

„Super fun times with all the crew!! Great to see everyone, and so good to see the Czech rippers absolutely sending it to the moon each year level keep getting higher and higher!!“

Tyler Chorlton

 

„The future for Czech snowboarding is bright, everyone was sending it!!!“

Dušan Kříž

„Super sick event with a lot of stoked and hyped people. Stay true to the game and see ya sooon!“

Mans Hedberg

„Sneak The Tweak was sick! Had a good time cruising with the entire Horsefeahers crew and watching all the kids seeeeeend it!“

Halldor Helgason

Viac fotiek si môžeš prehliadnúť vo fotogalérii.

foto: Jára Sijka

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk