Vydaj sa s nami na Freestyle Camp!

Organizované akcie

7. decembra 2018 | 0 komentárov

Vydaj sa s nami v januári do Orlických hôr na FREESTYLE CAMP! Naučíš sa jazdiť freestyle jak ďábel pod dozorom dvojčiat Porkertov, Filipa Gutwirtha a Romana Dlauhého alebo skúsených inštruktorov Mojmíra Langera a René Dobeša.

SNOWBOARD ZEZULA FREESTYLE CAMP

Každoročne pod našou hlavičkou organizujeme snowboardový camp, kde sa naučíte nové triky a užijete si týždeň na horách so super ľuďmi, ktorých baví snowboarding rovnako ako vás! Freestyle camp sa koná v snowparku v Českej republike pod dohľadom skúsených coachov, kameramana a fotografa - táto kombinácia je istota rýchleho progresu, zábavy a kopy zážitkov!

 

Camp je určený na naučenie a zdokonalenie schopností freestyle snowboardingu, tzn. v snowparku. Sú teda určené výhradne pre jazdcov, ktorí zvládajú jazdu na zjazdovke. Camp je vekovo obmedzený, a to od 15 rokov. V prípade záujmu detí mladších ako 15 rokov len za doprovodu rodičov.

Termín: 21.-25. januára 2019

Cena campu je 6.990 Kč

 

V cene je zahrnuté:

  • ubytovanie s polpenziou na 4 noci
  • 4 denná permanentka
  • trénovanie pod dohľadom profesionálnych coachov
  • videocoaching
  • kameraman a fotograf
  • testcentrum značiek Arbor, Nidecker a Gravity
  • campové tričko
  • vecné ceny
  • nastavenie snowboardového vybavenia
  • odborná prednáška a ďalšie sprievodné aktivity

Hlavnou náplňou campu je coaching a videocoaching!

Coaching prebieha v časovom harmonograme s maximálnym ohľadom na jazdecký progres. Na jedného coacha pripadá maximálne šesť účastníkov, aby mal každý dostatočnú pozornosť a tiež priestor na jazdu a prípadné otázky. Teamoví jazdci pomáhajú vylepšovať zručnosti, opravovať chyby a hlavne správne motivujú k učeniu nových trikov.

Na záver dňa sa premietajú zábery v rámci videocoachingu projektorom na plátno s príslušným komentárom. Až u spomalených záberov pochopíte, prečo vám zrovna dnes nešla tá bs 360 a rozoberú sa prípadné chyby v štýle.

Coachovia

Základ tímu našich trénerov tvoria matadori českého snowboardingu a skúsení inštruktori Mojmír Langer a René Dobeš, ktorí sa postarajú o vaše prvé freestylové krôčiky, prípadne odstránia zažité chyby pri jazde. Obaja títo rideri stoja na snowboarde viac ako 20 rokov. O progress skúsenejších camperov sa starajú napr. naši tímoví jazdci Dan a Ondra Porkertoví spoločne s Filipom Gutwirthom a Romanom Dlauhým, ktorí patria medzi českú snowboardovú špičku.

Foto/video

Na campe býva prítomný fotograf a kameraman, takže o kvalitný materiál so spomienkami na camp nie je núdza.

Testcentrum

Účastníci majú možnosť po celý priebeh campu skúšať a testovať najnovšie snowboardy a viazania od značiek Gravity, Nidecker alebo Arbor.

Večerný program

Deň na freestyle campe nekončí vypnutím lanovky, ale ponúkajú sa ďalšie aktivity ako návšteva bazéna, sauny, servis snowboardov, závody, grilovačka spojená s ollie contestom a prednášky od profesionálov z teamu SNOWBOARD ZEZULA.

Ubytovanie

Tento rok bolo ubytovanie zabezpečené v penzióne Anička, ktorý bol rezervovaný iba pre camperov. Chata sa nachádza na kraji obce Deštné v Orlických horách a každodennú dopravu do snowparku bude pravdepodobne zabezpečovať skibus.

Strava

Raňajky a večere sú zaistené priamo v budove penziónu Anička. Polpenzia začína v pondelok večerou a končí v piatok raňajkami. Obedy si každý z účastníkov rieši sám, ale väčšinou prebiehajú spoločne v niektorej z reštaurácií v blízkosti snowparku.

Doprava

Dopravu si každý zabezpečuje sám, ale možno sa dohovoriť s ďalšími účastníkmi a dopraviť sa spoločne (na facebooku vznikne udalosť pre camperov, kde sa budete môcť dohodnúť na prípadnej spolujazde).

Snowpark

Your Park Deštné v Orlických horách patrí medzi špičkové české snowparky. Skoky a prekážky rôznych úrovní potešia ako začínajúcich snowboardistov, tak skúsených profíkov.

Kapacita campu býva 25 osôb. Deti mladšie ako 15 rokov sa môžu zúčastniť len v sprievode osoby staršej ako 18 rokov. Camp je tiež možné venovať ako darčekový voucher napríklad k Vianociam. Každý účastník dostane uvítací balíček obsahujúci tričko, samolepky, zľavovú kartu SNOWBOARD ZEZULA a ďalšie darčeky.

Všetky dotazy smerujte na kempy@snowboard-zezula.cz alebo osobne na kamennej predajni SNOWBOARD ZEZULA v Brne.

Prihlásiť sa na camp môžete po kliknutí na tento odkaz.
Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk