×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Grand Opening druhého poschodia

Predajňa

6. novembra 2018 | 0 komentárov

Grand Opening brnianskeho shopu SNOWBOARD ZEZULA sa niesol naozaj vo veľkom štýle! Posledné októbrové popoludnie sa zákazníkom konečne otvorilo už dlho očakávané druhé poschodie maximálne nabúchané skvelými skate a snowboard kúskami.

Dôvodov na oslavu ale bolo viac naraz. Naše len nedávno narodené bábätko, GRAVITY SNOWBOARDS, tento rok oslavuje celých pätnásť rokov! Zdá sa to ako včera, kedy sme dávali dokopy návrh úplne prvého snowboardu ...

Pretože sú deti naša budúcnosť, mali práve ony príležitosť radovať sa s nami ako úplne prvé už od samého poludnia. Už aj malých špuntov od troch do šiestich rokov to v takto nízkom veku tiahne k zimným športom. A práve preto si v BURTON RIGLET SNOWBOARDING funparku priamo vedľa predajne mohli vyskúšať svoju prvú jazdu. A už teraz je nám aj im jasné, že z nich raz budú skvelí rideri!

Oficiálne akcia odštartovala úderom šestnástej hodiny. Dve poschodia obchodu s regálmi prekypujúcimi novinkami tohtoročných kolekcií sa začali rýchlosťou blesku zapĺňať zvedavými návštevníkmi. Naša crew bola plne pripravená v pozore a na svojich značkách, takže show mohla konečne začať.

Vydať zo seba svojho kreatívneho ducha a namaľovať si svoj vlastný návrh snowboardu mohol každý nadšenec v kútiku GRAVITY DESIGN CONTEST. Tým sa navyše zahájil už piaty ročník súťaže o najlepší design dosky. Takže ak si to ešte nestihol, určite sa pridaj aj ty! Čas máš až do 20. decembra.

Pre tých, ktorí radi pokúšajú náhodu, sme si pripravili koleso šťastia plné cien od SNOWBOARD ZEZULA, Gravity Snowboards, Vans, Burton Snowboards, HORSEFEATHERS CLOTHING a Skibukovka. Podmienkou však bolo sa o výhru nejako zaslúžiť. A ako inak než opäť snowboardovou tematikou! Súťaž "kto rýchlejšie poskladá puzzle dosku" zvládli len tí najbystrejší zo všetkých. A práve na nich čakal červený koberec a fanfáry ku kolotoču.

Vrcholom celého Openingu bol bazénik až po okraje naplnený kockami ľadu a vodou, inými slovami SNOWBOARD ZEZULA × HORSEFEATHERS ICE DIVING challenge. A čo to bolo za výzvu? Samozrejme ako ďalšia možnosť uloviť si nejakú poriadnu cenu. A keď uloviť, tak doslova. Výhry sa totiž schovávali až na dne, takže kto sa chcel zapojiť, musel zaťať zuby a ponoriť sa až po krk. A že to stálo za to, vie aj Rosťa, ktorému sa podarilo vyloviť cenu za prvé miesto, a to fungl nový snowboard od Gravity.

Tú pravú a nefalšovanú atmosféru hodnú tejto akcie sa podarilo skvele vytvoriť legendárnemu brnenskému DJ Mehdi Zejnulahu! Okrem súťaží a skvelého sortimentu sme tiež dbali na to, aby návštevníci netrpeli hladom a smädom. Čakali na nich neodolateľné torty, wafle, na kilometre voňajúce káva, nachladené pivo, sušené mäso alebo tapas, nad ktorými sa človeku len zbiehali sliny.

Díky za videoreport Freeride.cz

Viac fotiek v našej fotogalérii.

A ďakujeme tiež všetkým partnerom, ktorí sa na akcii podieľali:

Vans

Red Bull

Excelent

Rebelbean

Skibukovka

Cebu Mango

Freeride.cz Snow

Rusty Toothbrush

Arbor Snowboards

Burton Snowboards

Gravity Snowboards

Nidecker Snowboards

Endeavor Snowboards

Horsefeathers Clothing

Ďalšie články z kategórie Predajňa

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk