Vyznáš sa v strihoch snowboardových nohavíc?

Novinky, Poradňa - snowboard

12. novembra 2018 | 0 komentárov

Vybrať si padnúce nohavice na snowboard nemusí byť alchýmia. Najdôležitejšie je, aby si si našiel taký strih, ktorý ti perfektne sedí. Rozhodovať sa môžeš medzi trakovými, voľnejšími regular fit a zúženými slim fit nohavicami. Do ktorého z týchto troch tímov sa pridáš ty?

Trakový tím

Do módy sa konečne zase začali vracať trakové nohavice a značky ako Horsefeathers alebo DC sa toho chytili tiež! Dôvod je prostý: je to najpohodlnejší typ nohavíc na svete a fanúšikovia do športu si zaslúžia len to najlepšie. Divoký ride aj neskutočný pop na raile zvládajú s prehľadom a nedovolia snehu dostať sa k telu. Navyše vyzerajú fakt štýlovo a nemá ich každý.

Siahni po DC Platoon nohaviciach s trakmi v čiernej farbe a s praktickými kapsičkami, alebo hnedých Horsefeathers Huey Copper, v ktorých na kopci vynikneš.

Regular fit tím

Stávka na istotu vo výbere nohavíc sú regular fity. Voľné tak akurát, aby nikde neodstávali, úžasne komfortné a vybavené skvelými technologickými vlastnosťami ako je vysoká vodeodolnosť aj priedušnosť či kvalitný Dryride materiál. Na zjazdovke sa budeš cítiť ako v bavlnke, to ale neznamená, že to musí byť nuda.

Napríklad Burton Southside so vzorom flanelovej košele alebo farebné Picture Under ťa presvedčia o opaku.

Slim fit tím

Ak ťa zatiaľ náš výber príliš neoslovil, možno je na teba rad práve teraz. Ak máš štíhlu a atletickú postavu, slim fit bude pravdepodobne tvojou šálkou kávy. Od klasického strihu sa líšia predovšetkým zúženým priestorom pre stehná a pás, takže rozhodne nie sú robené pre každého. Ak ťa trápi pivné bruško alebo máš pár kíl navyše, radšej zvoľ traky alebo regular fit. Žiadny strach, o svoj komfort s redukciou použitého materiálu rozhodne neprídeš. Tieto nohavice sa totiž dokonale prispôsobia siluete človeka a jeho pohybom.

Topovým kúskom, ktorý ti môžeme odporučiť, je napríklad Horsefeathers Pinball s nestarnúcim camo vzorom či denimový Ghost.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Poradňa - snowboard

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk