9 najlepších designov snowboardov

Novinky, Trendy

1. novembra 2018 | 0 komentárov

Už máš dosť okukaných potlačí na doskách, ktoré majú všetci? Posvietili sme si na 9 designov snowboardov, z ktorých ti padne sánka! Poď bližšie a zisti, ktorý z nich je tvojho srdca šampión.

Tak trochu creepy potlač s kostlivcom na Hawai ti ponúka Nitro. Šialenosť? No jasné, nuda má červenú! Ak máš rád neopozerané veci, tak Nitro Shtik je to pravé.

Adrenalín je tvoj najlepší kámoš? Tak to budeš spokojný s doskou Adventure od Gravity. Túžba po dobrodružstve vysoko v horách z neho priamo srší!

Nemusíš být něžná květinka, abys měla desku s potiskem růží. Tenhle nabušený snowboard Burton Stylus totiž zvládnou zkrotit jen divošky!

Ostnaté drôty? Dýka? Kostra ruky? Diabolská doska Gravity Contra ti už od pohľadu dáva najavo, že s ním nebude radno si len tak zahrávať. Na sem tam vykrojené opatrné oblúčiky zabudni. Nastal čas na divokú a precíznu jazdu!

Camberový snowboard Gravity Trinity s potlačou listov sa ti bude páčiť. Tvoje jazda na ňom bude jedna veľká paráda!

Nidecker Era má ostrý dynamický dizajn. Už teraz ti musí byť jasné, že ako sa na neho postavíš, prejdeš všetky zjazdovky v okolí ako guľový blesk. A zostanú po tebe v snehu len ohnivé čiary!

Pokiaľ máš radšej jednoduchšie vzhľad, veríme, že sa ti zapáči Burton FT Trick Pilot doska z kolekcie Family Tree. Pri rýchlej jazde aj na prekážkach si s tymto miláčikom prídeš na svoje!

Tropické vzory v zime, prečo nie! Burton Hideaway vo farbách západu slnka a zdobené palmovými listami je extra trieda!

Plný počet bodov za dizajn si zalouží aj snowboard Gravity Empatic. Máš odvahu skúsiť túto neskrotnú mačku?

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk