Gravity Snowboards - The Contra Collection

Novinky, Trendy

7. januára 2019 | 0 komentárov

Vlajkovou loďou novej kolekcie Gravity Snowboards je snowboard Contra. Z grafiky tohto modelu dosky vychádzajú aj ďalšie produkty a spoločne tvoria uzavretú minikolekciu - The Contra Collection.

Snowboard Contra

Pilierom celej kolekcie je práve kúsok Contra. Táto diabolská doska už od pohľadu dáva najavo, že s ňou nebude radno si len tak zahrávať. Na sem tam vykrojené opatrné oblúčiky zabudni. Divoká a precízna jazda je jej vlastná. Perfektná doska sa však nezaobíde bez viazka a topánok, preto máme v zálohe aj absolútne vyladené "tri v jednom" v podobe Contra kompletu (doska, viazko, topánky) alebo "dva v jednom" v Contra sete (doska a viazko).

Viazanie G3 black

Splynúť nohami s doskou ťa naučí viazanie z tejto minikolekcie. G3, to je ľahký materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí tvojej nohe a poslúchne ťa na slovo.

 

Topánky Manual Fast Lace black

All-black topánka s jemnými bielymi detailmi má všetko, čo od poriadnej topánky na snowboard očakávaš - ľahkosť, pevnosť a schopnosť tlmiť nárazy. Manual Fast Lace už vo svojom názve prezrádza, že jej obúvanie bude úplná hračka. Koniec nekonečného trápenia sa s nepoddajnou obuvou. Stručne povedané - s týmto modelom od Gravity sa z kopca už nehneš.

Obal Scout black denim

Keď už dokonalé zladenie kompletu, tak so všetkým, no nie? Ukáž všetkým, že máš zmysel pre detail a rád si dáš záležať na tom, aby spolu všetko dokonale ladilo. A ako bonus budeš mať istotu, že si po ceste domov z hôr svoju milovanú dosku nepoškriabeš.

Snowboardové doplnky

V kolekcii nesmú chýbať ani zdanlivé maličkosti, ktoré však dokážu veľmi uľahčiť život. Pohodlné vložky do topánok pre plynulú jazdu a bez pocitu, ako by si mal nohy omotané ostnatým drôtom. Ten je totiž na týchto vložkách len potlačou. Čierny a biely grip zasa uchránia svojho ridera pred karambolom po ceste na vleku. Oboje opäť v topovom Gravity designe s lebkou a žiletkou.

Mikina Contra

Hrejivú mikinu Contra so sebou nemusíš voziť len na hory. Je síce perfektná v treskúcich mrazoch pod bundu a aj samostatne, keď sa na jar počasie naozaj vydarí, ale chodiť v nej môžeš celoročne! Štýlový vzhľad a starostlivé spracovanie zlatými českými ručičkami doslova volá po každodennom pyšnom nosení.

Triko Contra LS

Oldschoolové obrázky vyzerajú skvele nielen ako tetovanie, ale aj ako backprint na tričku. Tričko Contra presne jeden taký má. Gravity sa asi riadi mottom: "Štýlovo za každej situácie". A v dlhom rukáve ti navyše nebude zima.

Triko Contra

"Ride it like you stole it!" Toto si pred jazdou dole na zjazdovke šeptaj niekoľkokrát po sebe a všetky obavy z jazdy sa razom vyparia. A ak nie, tak si to povedz ešte päťkrát, nie je kam sa ponáhľať.

Šiltovka Contra

Snapback je nestarnúca klasika, ktorú oceníš na každodenné nosenie do školy aj do mesta. A model Contra je oproti všetkým ostatným o niečo lepší predovšetkým pre svoju originálnu nášivku nad šiltom. Čo na ňu hovoríš?

Šiltovka Daddy

Je na nič, keď nemôžeš skombinovať dohromady svoj outfit a všetky farby a vzory sa vzájomne prebíjajú. So šiltovkou Daddy sa ti toto nikdy nemôže stať. Čierna s bielou spolu odjakživa perfektne ladia - a ty sa tak môžeš venovať dôležitejším veciam.

    Gravity Contra

    Gravity Contra

    26.00 €

    Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

    Kalendár akcií

    Detailný kalendár »

    Prihlásiť sa

    Zabudli ste heslo?

    alebo

    Registrácia

    Jazyk