Nidecker × Flow

Novinky

18. decembra 2019 | 0 komentárov

Snowboardový brand NIDECKER kúpil značku Flow Snowboarding. Bude už od teraz všetko len pod menom Nidecker? Zanikne nadobro značka Flow? Poďte zistiť, ako to všetko bude...

Švajčiarska spoločnosť NIDECKER GROUP, ktorá okrem značky Nidecker vyvíja ďalšie snowboardové brandy ako Jones Snowboards, Yes a Now, kúpila pred dvomi rokmi od americkej spoločnosti Flow Sports aj značku Flow Snowboarding (založenú v roku 1996).

Pôvodný zámer vziať si od Flow vývojové know-how a technológie, najmä pre kolekcie topánok a viazania, kde Nidecker za špičkovými značkami zaostával, sa zmenil. Nidecker síce prevzal kompletnú radu modelov topánok, tak ako sme ju poznali od Flow, a zaradil do svojej snowboardovej lajny vybrané modely dosiek (Era, Merc, Venus a detské Micron). Viazania s jedinečnou technológiou nástupu cez odklápaciu pätu však budú naďalej vyvíjané pod značkou Flow.

FlowFIT

Kombinácia znalostí a skúseností Nidecker a Flow s technológiami ako BOA zaručuje najlepšie padnúce topánky s dokonalým vyvážením pohodlia, podpory a kontroly.

Viazanie Flow

Viazanie Flow obstálo v skúške času. Všetko začalo pôvodnou ideou rýchleho nástupu do viazania cez odklápaciu pätu. V priebehu rokov značka pokračovala v inováciách všetkých aspektov snowboardového viazania a vyvinula nové technológie ako Active Strap, Reclining Hiback, Power Triangle alebo Locking Snap Ratchets.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk