Vans × Independent Truck Co.

Novinky

7. septembra 2018 | 0 komentárov

Dva legendárne brandy svetového skateboardingu Vans a Independent Truck Co. po rokoch opäť pripravili vypečenú kolaboráciu. Niekoľko vybraných kúskov pristálo aj v našich regáloch.

Nová kolekcia Vans × Independent vznikla pri príležitosti 40. výročia založenia značky Independent, legendárneho výrobca skateboardových truckov. Kombinuje sa v nej tradičný šachovnicový motív Vans s krížovým logom Independent.

Detaily na topánkach vzdávajú hold historické reputáciu značky Independent. Na každom modeli nájdeme odkaz na klasický Independent truck a to v podobe metalického pruhu na boku topánky a podrážky, ktorá svojím oranžovým odtieňom dokonale ladí s farbou Independent bushingu.

Každý model topánok v tejto kolekcii nesie všetky technologické vychytávky, či už je to UltraCush ™ HD a UltraCush ™ Lite 3D, stielky tlmiace vplyvy, vonkajšie vystuženie Duracap pre väčšiu odolnosť proti oderu špice, alebo klasická waflová podrážky ponúkajúce nejlpeší boardfeel v brandži

Od roku 1978 rastie prestíž a dôveryhodnosť spoločnosti Independent a patrí k špici medzi skatboardovými brandy. Independent a Vans sa spoločne starajú o talentovú liaheň a zdieľa spoločný, profesionálny skateboardový team devätnástich skateboardistov.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk