SWOX - opaľovacie krémy nielen pre surfistov

Novinky, Trendy

8. júna 2018 | 0 komentárov

Do našej distribúcie pribudla nemecká značka SWOX, vyrábajúca opaľovacie krémy pre surfistov a vyznávačov akčných a outdoorových športov. Slnko už ťa nespáli!

Mimoriadne odolné proti vode

Krémy sú mimoriadne odolné proti vode, ľahko sa aplikujú a rýchlo vstrebávajú. Neobsahujú žiadne parabény (konzervačné látky), žiadne parfumy alebo alkohol. Kombinujú efektívne a extra vodeodolné UVA a UVB filtre s blokátormi titánu a zinku.

Testované športovci

Opaľovacie krémy SWOX sú testované najlepšími svetovými športovci v extrémnych podmienkach po celom svete. Umožňujú im tráviť viac času v oceáne, na pláži alebo v závejoch zasnežených hôr.

Tuby z ekologického plastu

Značka SWOX sa snaží minimalizovať škodlivý vplyv svojich produktov na životné prostredie. Tuby sú vyrobené z brazílskeho etanolu z cukrovej trstiny. Tento proces znižuje potrebu fosílnych palív a fixuje oxid uhličitý, čím sa znižujú emisie skleníkových plynov (odstraňuje zo vzduchu CO2 o objeme 2,78 kg s každým vyrobeným kilogramom). Rozhodli sa nepoužívať bežný UV-filter oxybenzon vo svojich produktoch, u ktorých bolo preukázané, že poškodzujú koralové útesy tým, že spôsobujú deformity v ich mäkkých tkanivách.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk