Test bike batohov Amplifi

Novinky, Trendy

5. júna 2018 | 0 komentárov

Ak potrebuješ siahnuť po nejakom vernom spoločníkovi na tvoje bike tripy, batohy od Amplifi sú jednoznačná voľba. Mrkni na náš článok z fotkami z tripu od bikeové dvojice Mountain Lovers!

Ľahké materiály a priedušnosť

Všetky bike batohy Amplifi v našej ponuke sú vyrobené z ľahkých a priedušných materiálov, ktoré ti zaistia maximálne pohodlie, kedykoľvek sadneš na bicykel. V modeloch o vyšších objemoch navyše nájdeš zabudované chrániče chrbtice. Dámske batohy, s označením Wms sú vyrobené špeciálne pre ženy, nejedná sa o žiadne hybridy - majú zníženú hmotnosť a sú tvarované tak, aby padli priamo ženám.

Objemy pre menšie trail i přespávačku

Vyberať môžeš z batohov o objeme sedem, dvanásť, dvadsať a dvadsať tri litrov. Menšie batohy sú na jednodňové výlety, do väčších batohov sa sbalíš na prespanie.

 

Batoh je prispôsobený pre bikerov

Vnútorné priestory sú prispôsobené potrebám cyklistov, u každého modelu tak nájdeš priehradky na náradie, zipsové kapsičky, priehradky na hydrovak, píšťalky, hrudný a bedrový pás, reflexné prvky.

 

Eliminácia potenie v miestach kontaktu batohu s telom

Chrbtový panel pri všetkých tohtoročných modelov je vybavený systémom TRIPL3 FLOW, ktorý eliminuje potenie v miestach, kde je batoh v kontakte s telom.

 

*Fotky vznikli pri testovaní dámskeho modelu batohu Amplifi Trail 20 Women, dvojicou bikerov Mountain Lovers. My máme tento model v ponuke vo farbe Navy.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk