×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

Čas natiahnuť neoprén

Novinky

9. apríla 2018 | 0 komentárov

Jar klope na dvere a s ním prichádza sezóna vodných športov ako je wakeboarding, surfing, kitesurfing, windsurfing a množstvo ďalších, ku ktorým v tomto období neodmysliteľne patrí dlhý neoprén. Mrknite na novinky od O'neill!

Byť čo najdlhšie na vode

O'Neill je jednoznačne jednotkou na trhu s neoprénovými obleky. Dôkazom toho je hneď niekoľko unikátnych technológií tejto značky a neustále inovácie. Ako povedal sám Jack O'Neill: "Chcel som len vytvoriť niečo, aby som mohol surfovať dlhšie".

Najvyššia nároky na funkčnosť vďaka revolučnej technológii Technobutter 3

O'Neill sa pred rokmi zameral na vývoj úplne nového materiálu, ktorý by bol oproti klasickému neoprénu menej nasiakavý, viac ľahší a pružnejší a aby si tieto vlastnosti udržal po celú svoju životnosť. Už prvá generácia neoprénov s technológiou TECHNOBUTTER slávila úspech. Každú ďalšiu sezónu tento materiál ponúkal stále vyššie a vyšší komfort.

Dokonalý neoprén vďaka vrstvenie

  1. Tohtoročný TECHNOBUTTER 3 je zasa o krok ďalej; nové vrstvenie rôznych materiálov dokonale rieši všetky nároky na dokonalý neoprén: vrchná vrstva je vďaka dômyselnému spôsobu tkania maximálne pružná, mäkká a má vodoodpudivou úpravu.
  2. Mimoriadne ľahká stredná vrstva ENVY FOAM RUBBER CORE zaisťuje vďaka mikroskopickým vzduchovým bunkám tepelný komfort.
  3. Vďaka pružnej vnútornej vrstve TB3X neoprén dokonale obopína telo, čo je predpokladom správneho fungovania neoprénových oblekov. Táto vrstva tiež zaručuje tvarovú stálosť, pohodlie a pružnosť po celú životnosť neoprénu.

O'Neill používa technológiu TECHNOBUTTER 3 na modelových radoch HYPERFREAK a PSYCHO. V kombinácii s alternatívnymi spôsobmi zapínanie neoprénov nie klasicky na chrbte, ale na hrudi, alebo dokonca úplne bezzipové zapínanie činí neoprény O'Neill jednotkou na trhu.

O'Neill Psycho Tech v akcii:

Všetky neoprény O'Neill »

* Všetky neoprény v našej ponuke s Technobutter 3 technológiou sú označené logom nižšie vľavo:

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk