Find Your Flow

Novinky

18. novembra 2017 | 0 komentárov

Značka Flow je bezpochyby jednou z najvplyvnejších firiem na snowboardingovom poli. Kvalitné produkty, dizajny a farby, ktoré spolu ladia a premyslené technológie, to je pre Flow štandard. A čo je pre túto zimu u nich nové?

Rýchly nástup do viazania cez odklápacie pätu

Toto nie je novinka, ale rokmi preverená a k dokonalosti prepracovaná najväčšej vychytávka od Flow, ktorá nikdy neomrzí a bez ktorej si mnohí z nás už jazdenia nevedia predstaviť. Jedinečná technológia Speed Entry System, ktorú Flow vyvinulo a taky ju výlučne používa, je rýchly nástup topánky do viazania cez odklápacie pätu. Nemusíte si sadať a bojovať s račňami, proste iba odklopíte pätu, vsuniete nohu do viazania, zacvaknite a hurá dole. Easy!

 

 

 

Farebná zladenosť

Ak sa rozhodnete zaobstarať výbavu od Flow, nemôžete naraziť ani na to, že by vám produkty farebne nesedeli. Farebná škála Flow bola vytváraná tak starostlivo, že sa dajú kombinovať rôzne dosky, viazanie a topánky a vytvoriť tak kompaktný, vyladený celok. Stavajte sa k nám na predajňu, radi vám poradíme, čo k čomu sedí, už to máme v oku!

Nidecker x Flow

Dvaja veľkí hráči spojili sily a vytvorili kolekciu maximálne prepracovaných viazania a topánok. To najlepšie z Nidecker a to najlepšie z Flow. Všetky viazania majú samozrejme obľúbený a jedinečný Flow Speed Entry systém, rýchly nástup topánky do viazania cez pätku.

 

Celá kolekcia Flow ››

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk