Matěj Novák

Sponzoring

22. novembra 2017 | 0 komentárov

Naša surfová stálica Matěj Novák miluje tento šport a dáva to jasne najavo. Známejšieho českého jazdca budete len ťažko hľadať, a tak sa na neho pozrieme detailnejšie. Matěj jazdí v neoprénoch značky O'Neill a rýchlo si ich obľúbil. My sa teraz dozvieme prečo!

Matějovo vybavenie:



Matěj Novák sa rýchlo presadil medzi známých českých surfarov, a to aj vďaka projektu Wild House, čo je dom na pobreží Španielska (Asturias), ktorý ubytuje ročne desiatky Čechov a Slovákov. Návštevníci si môžu surfing vyskúšať a pokročilejší jazdci si užijú skvelé spoty.

Matěj vyskúšal O'Neill v roku 2016 a jeho slová hovoria za všetko: "V Atlantickom oceáne je studenšia voda, takže sa jazdí v neopréne. Skôr som si kupoval lacnejšie neoprény, ale teraz už som náročnejší a musím uznať, že sa oplatí investovať do lepšieho. Momentálne jazdím O'Neill PsychoOne 5/4 a je to veľký rozdiel, pretože je mi teplo a nemusím na sebe mať rukavice alebo neoprénové topánky. Už pre lepší cit s doskou ich na nohách mať nechcem. Všetci okolo jazdí v chladnejšom období v topánkach a rukaviciach. Niekto dokonca v kuklách a ja som vysmiaty, pretože je mi teplo. Naozaj odporúčam na tom nešetriť a ísť na istotu. Já osobne som s O'Neill spokojný, pretože celú dobu perfektne drží a nie je v ňom vôbec zima. Taktiež schne hrozne rýchlo. Dokonca rýchlejšie, než klasický 3/2 - velký palec hore. Neoprény O'Neill sú tiež ľahké a flexibilné, takže sa teším, až vyskúšam nový O'Neill Hyperfreak, ktorý je dosť pružný".

Matěj sa ​​okrem surfingu a veciam okolo neho venuje aj organizovaniu kempov. Ako prvý Čech sa zúčastnil jazdenia "Big Wave", čo sú vlny ako panelák. K tomu tiež potreboval špeciálné vybavenie, či už surf alebo doplnky od Creatures, ktoré boli neoddeliteľnou súčasťou.

Vek: 29 let
Narodený: Příbram (Česká republika)
Obĺubený spot: Rodiles (Španělsko)

Sponzoři: O'Neill Wetsuit, Creatures

 

Fotogaléria:

Instagram: matej_novak

Ďalšie články z kategórie Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk