Samuel Jaroš

Sponzoring

10. decembra 2018 | 0 komentárov

Samo Jaroš je slovenská snowboardová nádej, ktorej najväčším cieľom je úspech na olympiáde. Od roku 2017 jazdí za Arbor Snowboards a oblečený je od Quiksilveru, čo mu dodáva maximálny komfort.

Už v pätnástich rokoch sa zaradil medzi československú špičku a postupne sa prebíja aj medzi tú svetovú. Mimo talentu je jeho výhodou i celoročné putovanie po horách a osobný tréner Matěj Matys, ktorý ho sprevádza po celom svete. Obaja majú pod nohami Arbor, čo ich posúva stále bližšie k úspechu. V lete 2017 si dali sústredenie na Novom Zélande spoločne s Redbull, kde natočili dokument „Dole hlavou“.

Samov setup:

Prečo práve tento setup?

Samovou obľúbenou disciplínou je big air, kde stále najlepšie funguje prehnutie camber, preto si vybral dosku Westmark Camber od značky Arbor. Snowboard je konštrukčne dobre stavaný aj na slopestyle a na zjazdovke si s ním užije naplno celý deň.

Overenou kvalitou klasických viazaní je značka Union, kde nie je zložité si vybrať ten správny model. Samo sa rozhodol rovno pre dva modely, aj keď najčastejšie využíva viazanie Union Force.

Na topánky Burton nedá dopustiť. Kvalitou, pohodlnosťou aj tvrdosťou sú pre Sama číslo jedna a ťažko ho presvedčíte o zmene. Model Burton Ion patrí medzi tie najlepšie na trhu.

A pretože je veľmi dôležité sa na svahu chrániť, sú bezpochyby dôležité chrániče. Samo už druhú sezónu jazdí chránič chrbtice Amplifi Cortex Polymer, ktorý skvele sedí na tele, je vyrobený z priedušného materiálu a oproti ostatným modelom disponuje nízkou hmotnosťou.

Bez prilby ani ranu, to je Samove motto. Náš tím kompletne využíva americkú značku Bern, ktorá svojim spracovaním a kvalitou jazdcom vyhovuje. Ani Samo nie je výnimkou, preto je prilba v tímových farbách.

Pozrite si edit z Hinteruxu z roku 2018

Info:

Vek: 17 rokov

Narodený: Slovensko

Obľúbený spot: Stubai Gletscher (Rakúsko)

Najväčšie úspechy:

4.miesto MS juniorov, FIS Big Air 2018

9.miesto MS juniorov, FIS Big Air 2017

10.miesto MS juniorov, FIS Slopestyle 2017

2.miesto Majstrovstvá Slovenska Muži, Slopestyle 2017

1.miesto Seriál pretekov Valley Ralley (Penken / AT)

1.miesto Seriál pretekov Valley Ralley (Kaltenbach / AT)

7.miesto World Rookie Tour Final (Ischgl / AT)

1.miesto World Rookie Tour Final (Corvatsch / SUI)

7.miesto Snowboardfest - 4 star TTR (SVK)

Najnovší trik:

Cab triple underflip 1260 (trojité salto s otočkou o 180 stupňov)

 

Sponzori:

Arbor Snowboards, Amplifi, Airhole, Quiksilver, Redbull SK

Fotogaléria z tréninku v Rakúsku alebo z Nového Zélandu

Facebook: JarosSamuel

Instagram: samo__jaros

Ďalšie články z kategórie Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk