Snowboard Zezula Wakeboard kemp

Organizované akcie

27. júna 2017 | 0 komentárov

Zaujíma vás, ako prebiehal náš wakeový kemp? Tak mrknite na video a fotky, bola to super zábava ako vždy!

Druhý ročník ročník Snowboard Zezula Wakeboard kempe odštartoval 12. júna v našom obľúbenom parku v Stráži pod Ralskem. Zišla sa super partia ľudí, od úplných začiatočníkov až po pokročilých. Za týždeň jazdenia bol pri všetkých poznať obrovský progres.

Jazda, pohoda, zábava

Wakeboard kemp však nie je len o zlepšovaní sa, ale aj prežitie pohody pri vode. O tú sa nám staralo aj skvelé počasie, takže idylka ako má byť. Prvý večer po príchode Kemper prebehlo zoznámenie, prednáška o wakeboardingu a premietanie videí českej wakeboardovej scény, ktoré nás na jazdenie ešte viac navnadili a už sme sa nemohli dočkať rána.

V parku v Stráži je vedľa veľkého čtyřsloupého vleku tiež jeden malý dvousloupý, ktorý je u úplných začiatočníkov najlepším pomocníkom pri štartoch, prípadne skúsenejší riderov pre učenie air-trikov. Nechýba tu ani príjemné zázemie a personál, ktorý sa o nás po celý čas skvele staral.

Progress pod dohľadom top jazdcov

Skúsenými koučovi boli jazdci z nášho teamu Patrik Hanes a Monika Havránková, ďalej člen / tréner z Wake Team Academy Honza Klusáček a Mojmír Langer, bez ktorého si naše kempy nevieme predstaviť. Koučovia si rozdelili 16 Kemper a mohlo sa ísť na vodu. Počas 5 dní trvania kempe bol poznať obrovský posun, predovšetkým u tých, ktorí na wakeboardu stáli prvýkrát. Najväčšie zlepšenie sa potom ukázalo po jednodňovom výlete do neďalekého wake areálu v Českej Lípe, kde sú štyri dvousloupé vleky a my ich mohli mať rezervované iba pre seba. Začiatočníci si tu mohli vyskúšať svoje prvé prejdení debničky alebo skok na malom Kickeri.

Pohodička s luxusným výhľadom

Ubytovanie sme boli v chatkách kúsok od vleku, priamo pri vode a s čarovným výhľadom na Ještěd. Každý večer sme sadli k ohňu, grilovali a preberali uplynulý deň, progres aj chyby v jazde. Vo štvrtok prebehol menšie závod, kde Kemper mohli ukázať, čo sa naučili. Za svoje vydarené jazdy boli ohodnotení a následne odmenení vecnými cenami.

Celý týždeň ale nebol len o wakeboardingu. Navštívili sme miestnu bikepark, kde práve prebiehala exhibície a pravidelne ich sme chodili na miestnej, vyhlásenú zmrzlinu, ktoré majú na výber skoro zo sto druhov. Kemp dopadol na jednotku. Je super vidieť tak šikovné ľudí, plné snahy a zápalu pre wakeboarding, vďaka čomu sme si tých pár dní maximálne užili a každý sa mohol odniesť tie najlepšie zážitky a hlavne nové zručnosti. Všetkým ďakujeme za účasť, držíme palce v ďalšom ročníku wakeboardového pokroku a uvidíme sa za rok!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk