Oakley - Shop Crew Choice!

Novinky, Trendy

28. júna 2017 | 0 komentárov

Naši zamestnanci si na tohtoročné leto vybrali slnečné okuliare od Oakley, tak sa mrknite, kto aké okuliare preferuje a prečo!

Copywriterka Janča si zamilovala slnečné okuliare Oakley, model Reverie Polished Black hneď na prvý nasadenie. Ich úzke a ultra ľahké obrúčky perfektne dopĺňajú Jančina drobný tvár a sprostredkovali jej pestrofarebný obraz a prekrásny pohľad bez odleskov.

Nerád robí kompromisy. Preto 100% UV ochrana zraku a polarizácie pre pohodlné videnie k nášmu vedúcemu predajne Dominikovi patrí. Okuliare Holbrook sa sklami Prizm Black Polarized si obľúbil aj preto, že nielenže dobre fungujú, ale aj dobre vyzerajú a z chlapov robia ešte väčšie chlapisko.

Ako športovec a skateboardový nadšenec si brigádnik Jirka vybral Crossrange Matte Black sa sklami Prizm Black Polarized. Rád si ich berie na skejtovačku ulicami, pretože nie je nič nebezpečnejšie, než nevidieť na cestu. Ich polarizačný Prizm skla eliminujú odlesky. Pohľad cez ne je tak jasný a kontrastný pri širokej škále svetelných podmienok.

Honza, vedúci baliarne dal na radu kamaráta, milovníka značky Oakley, a išiel do modelu Two Face XL s polarizačnými sklami, ktorá mu poskytujú čisté videnie predovšetkým za volantom a na akciách s priateľmi. Okuliare s väčšími obrúčky v nadčasovom dizajne nebráni vo výhľade a Honza si tak užíva dokonalých farieb s istotou, že mu chráni zrak tie nejnadupanější slnečné okuliare.

Čo majú spoločné profi cyklisti, jachtári a naše copywriterka Marťa? Prekvapivo sú to okuliare Oakley. Určite rovnako ako všetci ostatní, aj Marťa si vybrala model Reverie Polished Black predovšetkým pre ich dokonalé tvarovanie a skla, ktorá ponúka absolútne neskreslený pohľad a ich Prizm technológia zlepšuje kontrasty farieb.

Okuliare Oakley robia z krások ešte väčšej štramandy. Preto si taky model Sliver Valentino Rossi zamilovala aj naša pokladničná Majda. Rada s nimi riadi a berie si ich na letné fesťáky, pretože ich šošovky bráni oslnenia a krásne vyobrazujú farby.

Eliška z infa v tom má jasno. Oakley Reverie vo farbe Black Ink, pretože... "sú ľahké a jemné ako ženská duša" :)

Purchasing manager Sedli nedá dopustiť na slnečné okuliare Oakley Sliver Scuderia Ferrari. Bola to pre neho jasná voľba, pretože kombinácia ich skvele padnúceho tvaru, vynikajúceho a pestrého obrazu vďaka unikátnej technológii Prizm s bezkonkurenčne ľahkým a odolným rámom napĺňajú požiadavky aj tak náročného zákazníka, ktorým práve Sedli je.

Vedúci skladu Gába išla do modelu Oakley Sliver R Moto Gp sa sklami Matte Black. Okuliare jej perfektne sedia na tvári a majú super skla, ktorá neskresľujú, čo Gába najviac ocenia do ostrého slniečka pri riadení svojho obytňáku. A hlavne - cíti sa v nich proste dobre!

Kryštofovu voľbou sú Oakley Double Edge vo farbe Polished Black. Prečo? Totálna štýlovka a zároveň ideálny pre všetky jeho športové aktivity, či už si ide popoludní zaskejtovat, na MTB alebo aj na more na loď, kde najviac ocenia irídiovou vrstvu šošoviek.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk