Snowboard Zezula Wakeboard Camp 2017

Organizované akcie

19. mája 2017 | 0 komentárov

Jazdíš na wakeboardu a chcel by si sa naučiť nové triky? Alebo máš chuť vyraziť s partiou a len tak užiť jazdenie s ľuďmi, ktorých baví wakeboarding rovnako ako teba? Ďalší ročník Snowboard Zezula Wakeboard Campe je tu a hneď v dvoch termínoch!

Mrknite sa na video z minulého ročníka! 

1. termín: 09. - 13. 6. 2017
2. termín: 13. - 16. 6. 2017 

Kemp prebieha pod dohľadom skúsených trénerov, profesionálneho kameramana a fotografa - táto kombinácia je istota rýchleho progresu tvojho wakeboardingu, zábavy a veľa zážitkov! Kemp je určený všetkým od úplných začiatočníkov, až po skúsených riderov, ktorí sa chcú zdokonaliť na prekážkach, alebo air-trikoch. Jedinou podmienkou prihlásenia na kemp je minimálny vek 12 rokov a nutnosť byť plavec.

Čo všetko zažiješ

Jazdenie s trénermi a celkový výcvik bude prebiehať v časových blokoch, kedy bude vlek rezervovaný iba pre účastníkov kempu. Po raňajkách bude zraz pri vleku, prebehne rozdelenie do skupín podľa výkonnosti a pod dohľadom trénerov (tréning z brehu, alebo na dvojlaně) sa začnú pilovať jazdenie a triky. Vo voľnom čase mimo danej bloky bude dosť času na paddleboarding, longboarding, surfskate, futbal, slackline, masáže, cvičenie atď. Permanentka platí po celú dobu kempu, takže účastníci môžu jazdiť aj mimo určeného časy.

Trénovať ťa budú naši rideri

Základ teamu trénerov tvorí Snowboard Zezula rideri Patrik Hanes a Monika Havránková, Mojmír Langer a ďalšie.

Videocoaching a fotky

Na záver dňa sa premietajú zábery v rámci videocoachingu projektorom na plátno s príslušným komentárom. U spomalených záberov ešte len pochopíte, prečo vám zrovna dnes nešiel štart, objatie zákruty, alebo nové triky a rozoberú sa prípadné chyby v štýle. Na kempe bude prítomný profesionálny fotograf a kameraman, takže o kvalitný materiál nebude núdza.

Skús si nielen wake, ale aj wakeskate alebo paddle

Kemperi majú možnosť po celý priebeh kempu skúšať a testovať najnovšie wakeboardy a viazanie od značiek Ronix a Hyperlite, wakeskaty Remote a paddleboard Viamare.

Aj večer bude zábava

Deň na wakeboard kempe nekončí vypnutím laná, ale ponúka ďalšie aktivity ako grilovanie, prednášky, púšťanie wake-filmov, cvičenia, masáže a ďalšie.

Wakepark vhodný pre všetky úrovne

Snowboard Zezula Wakeboard Camp sa koná v Stráži pod Ralskem. Tento cablepark je pre organizovanie kempu ideálne, pretože k veľkému vleku je tu aj menšie vlek "systém 2.0", ktorý je vhodný pre úplných začiatočníkov, alebo pre trénovanie air-trick. Zároveň areál ponúka ideálne zázemie pre organizovanie kempu a ďalších sprievodných aktivít.

Vybavenie vám zadarmo požičiame

V prípade, že nemáte vlastné vybavenie, je možné v rámci Test Centra zapožičať kemperům wakeboardy, viazanie, popr. wakeskaty.

Ubytko a strava

Bývať sa bude v chatkách po štyroch v zázemí penziónu Urán. Chatky sa nachádza cca 400 m po cykloceste od areálu wakeparku. Stravovanie bude formou plnej penzie, takže hlad určite nebude. V areáli wakeparku sa nachádza spoločný priestor s barom, grilom a ľahkým občerstvením. Po celú dobu kempu bude zabezpečený pitný režim a desiaty formou bufetov.

Doprava

Dopravu si každý zabezpečuje sám, ale možno sa dohovoriť s ďalšími účastníkmi a dopraviť sa spoločne. Na facebooku vznikne skupina pre kemperov, kde sa budete môcť dohovoriť na prípadné spolujazde.

Cena kempe

  • 1. termín - 7 490 Kč (vrátane jednodňového výletu na vlek do Českej Lípy)
  • 2. termín - 5 990 Kč
  • Cena zahŕňa:
  • Ubytovanie s plnou penziou na 4 noci
  • 4-dňový permanentka
  • Trénovanie pod dohľadom profesionálnych wakeboardistov a trénerov
  • Videocoaching, profesionálny kameraman a fotograf
  • Testcentrum značiek Ronix, Hyperlite, Remote
  • Požičovňa paddleboard, wakeskatů a surfskatů
  • kempovej tielko
  • Grilovanie a ďalšie sprievodné aktivity
  • Kapacita kempu je 24 osôb
  • Kemp je tiež možné venovať ako darčekový voucher
  • Každý účastník dostane uvítací balíček obsahujúci kempovej tielko

Prihláste sa tu!

https://www.facebook.com/events/285298591880662/

Akékoľvek otázky smerujte na e-mail kempy@snbz.cz, na telefónne číslo 734 201 840 alebo osobne na kamennej predajni Snowboard Zezula v Brne.

Tešíme sa, mrknite na plagát a na fotky z ročníka 2016!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk