Snowboard Zezula Wakeboard Camp 2016

Organizované akcie

19. júla 2016 | 0 komentárov

Po dlhoročnej spolupráci na snowboardových campoch sme sa tento rok rozhodli urobiť camp aj pre wakeboardovej nadšencov, a to ako pre úplných začiatočníkov, tak aj pre tých, ktorí majú chuť zlepšiť sa v jazde alebo trikoch. Mrknite sa na report a fotky, ako táto vydarená akcia prebiehala!

Vleky pre naučenie štartu i pokročilých triky

Akcia sa konala v Stráži pod Ralskem, kde je popri veľkého pětisloupého vleku tiež jeden malý dvousloupý, ktorý je u úplných začiatočníkov najlepším pomocníkom pri štartoch, prípadne skúsenejší riderov pre učenie air-trikov. Nechýba tu ani príjemné zázemie a personál, ktorý sa o nás po celý čas skvele staral.

Progress pod dohľadom top jazdcov

Skúsenými koučovi boli jazdci z nášho teamu Patrik Hanes a Natka Knechtová, ďalej Jakub Cerman a Mojmír Langer, ktorí si rozdelili 24 účastníkov všetkých úrovní. Počas 5 dní trvania campu bol poznať obrovský progress, predovšetkým u tých, ktorí na wakeboardu stáli prvýkrát.

Najväčšie zlepšenie sa potom ukázalo po jednodňovom výlete do nového neďalekého wake areálu v České Lípě, kde si začiatočníci mohli vyskúšať svoje prvé prejdení debničky alebo skok na malom kickeru.

Pohodička s luxusným výhľadom

Ubytovanie bolo v chatkách kúsoček od vleku, priamo pri vode a s čarovným výhľadom na Ještěd. Každý večer sme sadli k ohňu, preberali uplynulý deň, progress aj chyby v jazde každého campera.

Ďakujeme za účasť a uvidíme sa nabudúce!

Je super vidieť tak šikovné ľudí, plné snahy a zápalu pre wakeboarding, vďaka čomu sme si tých pár dní maximálne užili a každý sa vracal s novými skills aj priateľstvom. Po takýchto skúsenostiach radi usporiadame ďalšie wakeboardovej campy a samozrejme vás týmto pozývame aj na zimné snowboardový camp!

Mrknite na video z campu:

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk