Premiéra filmu Far from home

Sponzoring, Organizované akcie

11. septembra 2015 | 0 komentárov

Snowboard Zezula je jedným z hlavných partnerov skvelého projektu - pražskej premiéry dokumentárne filmu o neuveriteľnom životnom príbehu snowboardistov Brolina Mawejje z Ugandy!

Sen o olympijských hrách afrického snowboardistov

Film približuje Brolinovu cestu od utrápeného detstva v rodnej Ugande na štúdium medicíny v USA a priekopníckemu životu snowboardistov túžiacim po štarte na olympijských hrách!

 

Kedy: utorok 29. septembra 2015 / 20.45 hodín
Kde: pražskej kino Lucerna

Brolin dúfa v to, že sa stane historicky prvým reprezentantom Ugandy a celého afrického kontinentu vo snowboardovom Slopestyle na zimných olympijských hrách v roku 2018. Brolinova cesta začala v malom meste Ugandy, kde jeho osemčlenná rodina žila v útrapách. Pre Brolina bol strach a násilie súčasťou každodenného života. V jeho 12 rokoch sa Brolin naskytla jedinečná príležitosť začať nový život v americkom Massachusetts. Amerika ale priniesla aj nové ťažkosti, Brolin bol šikanovaný rovesníkmi a zároveň musel bojovať s jazykovou bariérou a novým prostredím.

Snowboarding ako nová životná cesta a vášeň

V 14 rokoch to bol práve snowboarding, ktorý Brolin otvoril nové obzory. Nadšenie pre tento šport začala riadiť Brolinovu motiváciu a jeho výsledky v škole sa razom zlepšili, rovnako ako jeho schopnosť rozvíjať spoločenské vzťahy.
Brolinova životná cesta nebola z tých jednoduchých. Jeho príbeh o vytrvalosti a veľkých snoch môže inšpirovať outsidermi aj tých, ktorí úspechu už dosiahli. Najväčšie výzvy ale pred Brolinom ešte len stoja. Dokončí Brolin úspešne štúdium na lekárskej škole a kvalifikuje sa vo snowboardovom Slopestyle na zimné olympijské hry v roku 2018 v Kórei?

Pozrite sa na trailer!

Ďalšie články z kategórie Sponzoring, Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk