×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Just Ride Summer 2015

Organizované akcie

3. júna 2015 | 0 komentárov

Wakeboardový Just Ride štartuje v sobotu 6. júna v Cable Wake Parku v Stráži pod Ralskem! Rovnako ako zimné Just Ride organizuje túto udalosť najznámejší český magazín o extrémnych športoch a náš dlhoročný partner Freeride.cz

Príďte si skúsiť wakeboardy alebo paddleboard!

Táto akcia je určená ako pre aktívny wakeboardistov, tak pre širokú verejnosť, ktorá si chce tento rýchlo sa rozvíjajúci letné šport vyskúšať. Hlavnou súčasťou programu podujatia je test centrum wakeboardových firiem a Snowboard Zezula tu bude prezentovať vybavenie značiek Hyperlite a Ronix. Každý návštevník si môže úplne zadarmo zapožičať a vyskúšať najnovšie výbavu popredných svetových wake značiek. Zároveň budú k dispozícii profesionálne inštruktori, ktorí sa pomôžu zlepšiť ako začiatočníkom, tak pokročilejším jazdcom. Prebehnú tiež tzv. follow-cam jazdy, kedy bude každý záujemca natáčaný priamo vo wakeparku na malú POV kameru a zábery sa potom po akcii objaví na internete.

Pobavíte sa aj na brehu

Pripravené je tiež veľa sprievodných aktivít, ako napríklad longboardové "hippie jump", turnaj v beerpongu alebo napríklad závod na čas v skokoch na skákadlá - tzv. motosticku. Po celý deň bude v areáli hrať hudba a celú akciu bude sprevádzať moderátor. Zaistené bude aj kvalitné občerstvenie.

Vstup na akciu a zapožičanie paddleboardu zadarmo a tiež znížená cena za vlek!

Vstup na celú akciu je samozrejme zadarmo, cestovné na vlek v Stráži bude pre túto akciu znížilo na jednotnú cenu 300 Kč na celý deň a úplne zadarmo budú napríklad na zapožičanie aj stand-up paddleboardy (SUP). Štart je stanovený na 9.00 hodín a vlek vo wakeparku pôjde až do 20.00 hodín, afterparty potom priamo vo wake bare zaistí známy český DJ Akvamen.

4 zastávky Just Ride Summer 2015

Sobota 6. júna 2015 / Cable Wake Park Stráž pod Ralskem

Sobota 27. júna 2015 / Ski & Wake Park Těrlicko

Sobota 11. júla 2015 / Wakepark Hradec Králové

Sobota 25. júla 2015 / Wake Merkur Pasohlávky - Nové Mlýny

 

Video z minuloročného prvého testovacieho kola v Stráži

Hlavnými partnermi séria Freeride.cz Just Ride Summer 2015 sú Budweiser Budvar, Sony Action Cam, Samosebou.cz, Jägermeister a Red Bull.

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk